Το Μαρούσι υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το Κύπελλο του Champions League

Print Friendly, PDF & Email
Γ. Πατούλης: «ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας η παρουσία του Κυπέλλου»
 


Ο Τραϊανός Δέλλας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο Γιάννης Γκούμας με το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League
|download _.jpg file 309 KB|

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους μαθητών της πόλης μας, το Μαρούσι υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο το Κύπελλο του Champions League, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, η οποία είχε διαμορφωθεί σε ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου με χορτάρι, δίνοντας έτσι την ατμόσφαιρα ενός ποδοσφαιρικού παιχνιδιού.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Γιάννης Γκούμας και Τραϊανός Δέλλας και οι παλαίμαχοι διεθνείς τερματοφύλακες Νίκος Σαργκάνης και Βασίλης Κωνσταντίνου.


Στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τα παιδιά που έδωσαν το παρόν, τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και είπε:
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης απευθύνεται στους μαθητές που έχουν κατακλήσει την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρείου για να δουν από κοντά το Κύπελλο του Champions League.

|download _.jpg file 101 KB|


«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας που έχουμε εδώ το Κύπελλο του Champions League. Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια με την συμμετοχή των πολιτών του Αμαρουσίου για την επιτυχημένη διοργάνωση του Τελικού του Champions League. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις που έχει αναλάβει η χώρα και η πόλη μας».
Από την πλευρά του, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον κ. Πατούλη για την τεράστια όπως είπε βοήθεια που δίνει ο Δήμος Αμαρουσίου στην διοργάνωση του Τελικού του Champions League. Χαρακτηριστικά ο κ. Πιλάβιος ανέφερε την επιτυχημένη παρουσίαση του εισιτηρίου που έγινε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου τον περασμένο Φεβρουάριο, τα banners τα οποία έχει αναρτήσει ο Δήμος διαφημίζοντας τον Τελικό, καθώς και τη συμμετοχή 50 υπαλλήλων του Δήμου Αμαρουσίου στην τελετή έναρξης.
 
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα και τον Γιάννη Γκούμα, παρουσίασαν το βαρύτιμο τρόπαιο στους παρευρισκόμενους, μέσα σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα. Παράλληλα, πέντε τυχεροί μαθητές κέρδισαν μετά από κλήρωση μπάλες του Champions League, υπογεγραμμένες από τους διεθνείς μας, οι οποίοι υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.
Μετά το τέλος της τελετής υποδοχής του Κυπέλλου, η γιορτή συνεχίστηκε με ποδοσφαιρικό τουρνουά 5Χ5 που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στην Πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού, με τη συμμετοχή μαθητών της πόλης μας και μελών του Αθλητικού Κέντρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο