Το Μαρούσι υποδέχεται την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά -Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, ώρα 5:00 το απόγευμα, στο παρεκκλήσιο της Παναγίας της Νεραντζιωτίσσης

Print Friendly, PDF & Email

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, ώρα 5:00 το απόγευμα,
στο παρεκκλήσιο της Παναγίας της Νεραντζιωτίσσης

Με ευλάβεια και τιμές, το Μαρούσι υποδέχεται την Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Σουμελά, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 5:00 το απόγευμα, στο παρεκκλήσιο της Παναγίας της Νεραντζιωτίσσης, στη συμβολή των οδών Νεραντζιωτίσσης και Αγίου Κωνσταντίνου.
Θα ακολουθήσει λιτανεία μέχρι τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού,  με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, του κλήρου, του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη και των Αρχών της πόλης και του λαού.      

Οι ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου, ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Ποντιακός Σύλλογος Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» απευθύνουν τιμητική πρόσκληση προς όλους να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις του Ιερού Προσκυνήματος της Εικόνας της Παναγίας Σουμελά, σύμφωνα με το πρόγραμμα: 

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, ώρα 5:00 το απόγευμα:
Υποδοχή της ιεράς εικόνος στο παρεκκλήσιο της Παναγίας της Νεραντζιωτίσσης στο Μαρούσι, στη συμβολή των οδών Νεραντζιωτίσσης και Αγ. Κωνσταντίνου. Θα ακολουθήσει λιτανεία μέχρι τον ι. Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, όπου θα  παραμείνει έως τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου το πρωί.

-Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ώρα 1:00 το μεσημέρι:
Ποντιακό πανοϋρ – γλέντι με τραγούδι και χορό παραπλεύρως του ι. Ναού (οδός Βυζαντίου)
– Δευτέρα 23 Νοεμβρίου το πρωί:
Αναχώρηση μετά τη Θεία Λειτουργία της ιεράς εικόνος για το όρος Βέρμιο, όπου φυλάσσεται.

  • Ο Ναός θα είναι καθημερινά ανοιχτός από τις 7:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.   
  • Καθημερινά θα τελούνται: 7:00 το πρωί Θεία Λειτουργία, 12:00 το μεσημέρι Παράκληση στην Παναγία και 5:00 το απόγευμα Εσπερινός.         

Ο ναός του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βυζαντίου και Μαραθωνοδρόμων με πρόσβαση και μέσω ΗΣΑΠ – Προαστιακού, στάση Νεραντζιώτισσα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199116

 

Σχετικά αρχείαΤο Μαρούσι υποδέχεται την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά – Αφίσα

Μετάβαση στο περιεχόμενο