Το Μαρούσι υποδέχεται τη Φλόγα της Αγάπης στην 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Print Friendly, PDF & Email

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 18:00

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευαισθητοποιημένος στην εθελοντική προσφορά και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, υποστηρίζει ενεργά την 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος.

 Η Φλόγα της Αγάπης μεταφέροντας πανανθρώπινα μηνύματα θα βρίσκεται στο Μαρούσι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Ακολούθως, οι λαμπαδηδρόμοι θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Βασ. Σοφίας – αριστερά Δ. Ράλλη – αριστερά Χατζηαντωνίου – δεξιά 25ης Μαρτίου – αριστερά Δημ. Μόσχα – αριστερά Βασ. Σοφίας, με τερματισμό στο  Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στην 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αγάπης.
«Συμμετέχουμε στη λαμπαδηδρομία αγάπης και στηρίζουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας μέσα από την αιμοδοσία. Όλοι μαζί, ακολουθούμε το μονοπάτι της καρδιάς μας και στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους εθελοντές αιμοδότες Ελλάδος. Στην προσπάθεια να σωθεί μια ζωή δεν περισσεύει κανείς.»

Η 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε στις 12 Αυγούστου από το Ξυλόκαστρο και θα ολοκληρωθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2017, στο Δήμο Ευρώτα – Σκάλα Λακωνίας.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο