Το Μαρούσι του χθες ζωντάνεψε από τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ.Πατούλης με τον Πρόεδρο των Βρεφονηπιακών Σταθμών κ.Κ.Αντωνόπουλο.
|download file .jpg 91 KB|


Κατάμεστο ήταν το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ από γονείς, συγγενείς και φίλους των παιδιών των Βρεφονηπιακών σταθμών που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους, σε μια μοναδική αναπαράσταση του Αμαρουσίου του χθες. 
|download file .jpg 201 KB|


ʼποψη των κερκίδων, με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλη και τη σύζυγό του Μαρίνα, ενώ διακρίνονται ακόμη οι αντιδήμαρχοι κ.Δ.Καρλαύτης, Γ.Ιατρίδης, ο Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών κ.Κ.Αντωνόπουλος και οι Δημ.Σύμβουλοι κ.Ελ.Λέκκα, Γλ.Μοστρού.
|download file .jpg 157 KB|


|download file .jpg 107KB|

|download file .jpg 123KB|
Τα παιδιά των βρεφονηπιακών τίμησαν δύο σημαντικές μορφές που σημάδεψαν τη μακρόχρονη ιστορία του Αμαρουσίου, τον Σπύρο Λούη και τον Ευγένιο Σπαθάρη.


Το παλιό Μαρούσι ξαναζωντάνεψε χθες, στη καθιερωμένη μεγάλη γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου, με την οποία τα παιδιά αποχαιρέτησαν τη χρονιά.

Με μια ξεχωριστή παράσταση που είχε ως τίτλο «Οδοιπορικό στο Μαρούσι του χθες», η οποία δόθηκε στο γήπεδο Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλη, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας γύρισαν πίσω στο χρόνο, ταξιδεύοντας μας στο Μαρούσι μιας άλλης εποχής, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που είχε κατακλύσει τις κερκίδες. Κορυφαίες στιγμές της γιορτής, η τιμή που απέδωσαν τα παιδιά στον Σπύρο Λούη και τον Ευγένιο Σπαθάρη, δύο σημαντικές μορφές που σημάδεψαν τη μακρόχρονη ιστορία του Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, ανοίγοντας την εκδήλωση, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τις εργαζόμενες των Βρεφονηπιακών σταθμών: «Οι εργαζόμενες των δημοτικών μας σταθμών, καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε οι μικροί μας φίλοι να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους και μέσα στη γλυκιά και τρυφερή αγκαλιά των γονιών τους. Σε όλο το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου μας, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Χάρη στη δική τους συμβολή, στη σκληρή καθημερινή τους δουλειά, χάρη στην αγάπη και τη στοργή με την οποία περιβάλλουν τα παιδιά μας,  το δίκτυο των 13 Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου -4 εκ των οποίων ολοκαίνουργιοι- θεωρείται πρότυπο, υπόδειγμα για πολλούς άλλους δήμους της χώρας». Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην άριστη λειτουργία των Βρεφονηπιακών σταθμών και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουν στα παιδιά και στις μητέρες τους: «Σε καθημερινή βάση, σε περισσότερα από 1000 παιδιά που φιλοξενούνται στους σταθμούς μας, παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες, που συμβάλουν στη σωστή και υγιή ανατροφή και ανάπτυξή τους. Σε ένα περιβάλλον με άρτια υλικοτεχνική υποδομή, τα παιδιά εισπράττουν αγάπη, απολαμβάνουν σίτιση υψηλού επιπέδου και διαρκή ιατρική φροντίδα ενώ μέσα από το παιχνίδι και πολλές άλλες δραστηριότητες, μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα και να ανακαλύψουν τη χαρά της δημιουργίας. Και όλα αυτά, επειδή ακριβώς συναισθανόμαστε την παρούσα πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, τα παρέχουμε με πολύ χαμηλά τροφεία, ώστε να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες και κυρίως, όσο το δυνατόν περισσότερες εργαζόμενες μητέρες».

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών κ.Κ.Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μ.Μαραγκάκης, οι αντιδήμαρχοι κ.Δ.Καρλαύτης και Γ.Ιατρίδης και οι Δημ.Σύμβουλοι  Ε.Κάββαλος, κ.Σ.Σταθούλης, Ελ.Λέκκα, Αν.Παρτσινέβελος, Γλ.Μοστρού.


Μετάβαση στο περιεχόμενο