Το Μαρούσι του χτες ζωντάνεψε στην πλατεία Ηρώων μέσα από το θεατρικό παιχνίδι

Print Friendly, PDF & Email

Σε ένα ελεύθερο θεατρικό παιχνίδι με τίτλο: «Αμαρουσίου Ιστορίες, Μνήμες, Μύθοι και Νοσταλγίες» συμμετείχαν τα παιδιά που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ηρώων. Το θεατρικό παιχνίδι διοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) και το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου με εμψυχώτρια την Αφροδίτη Κορέτση.

Με ξεναγό την Αμαρυσία Αρτέμιδα τα παιδιά περιηγήθηκαν στις ομορφιές αυτού του τόπου και αναβίωσαν την ιστορία και τις μνήμες μέσα από τα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα και πρόσωπα της πόλης. Σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά να γνωρίσουν το τόπο τους με οδηγό το θεατρικό παιχνίδι.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νίκος Πέππας, στηρίζουν και ενθαρρύνουν δραστηριότητες που αφορούν στα παιδιά και στους νέους κατανοώντας τον ψυχαγωγικό αλλά και τον εκπαιδευτικό ρόλο τέτοιων προγραμμάτων.

Τα προγράμματα για παιδιά και εφήβους αποτελούν βασική ενότητα στις δραστηριότητες τόσο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού όσο και του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου και από τον προσεχή Οκτώβριο είναι έτοιμα να τους υποδεχτούν σε νέα αλλά και στα καθιερωμένα τμήματα.

 

Σχετικά αρχείαΤο Μαρούσι του χτες ζωντάνεψε στην πλατεία Ηρώων μέσα από το θεατρικό παιχνίδι_1


Το Μαρούσι του χτες ζωντάνεψε στην πλατεία Ηρώων μέσα από το θεατρικό παιχνίδι_2


Το Μαρούσι του χτες ζωντάνεψε στην πλατεία Ηρώων μέσα από το θεατρικό παιχνίδι_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο