Το Μαρούσι συμμετέχει στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ». Όλοι μαζί στον αγώνα ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 66kb|Σάββατο 27 Μαρτίου 2010, στις 20:30, σβήνουμε για μία ώρα τα φώτα


Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει και ενώνει τις δυνάμεις του στην παγκόσμια προσπάθεια της WWF Ελλάς ενάντια στην κλιματική αλλαγή του πλανήτη.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 20:30 ολόκληρη η Ελλάδα θα πρωταγωνιστήσει εκ νέου στην Ώρα της Γης, σβήνοντας για μια ολόκληρη ώρα τα φώτα, δίνοντας έτσι το παρών στην παγκόσμια μάχη κατά της αλλαγής του κλίματος.

Σε αυτή τη σημαντική περιβαλλοντική δράση, ο Δήμος Αμαρουσίου, μετά την περσινή επιτυχημένη συμμετοχή του, δηλώνει και πάλι «παρών». Τα φώτα που φωτίζουν το Δημαρχιακό Μέγαρο και άλλα Δημοτικά κτήρια της πόλης μας θα σβήσουν για μια ώρα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην παγκόσμια αυτή προσπάθεια και να σβήσουν τα φώτα στα σπίτια τους την Ώρα της Γης, ώστε όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα για ένα βιώσιμο μέλλον στον πλανήτη.

Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην πρώτη τριάδα μεταξύ των χωρών που θα πρωτοπορήσουν στέλνοντας ενεργά το μήνυμα για το βιώσιμο μέλλον μας. Μέχρι σήμερα 188 δήμοι, 140 σχολεία, 502 φορείς και επιχειρήσεις έχουν δηλώσει συμμετοχή και αυξάνονται συνεχώς.

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να μπαίνετε στην ιστοσελίδα http://www.wwf.gr/earthhour/maroussi

Μετάβαση στο περιεχόμενο