Το Μαρούσι στηρίζει το πρόγραμμα « Ψηφιακός Δήμος »

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να ακολουθήσει το υψηλό επίπεδο ανάπτυξης και εξέλιξης των νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.»download _.jpg file 405 KB
Τη σπουδαιότητα του προγράμματος « Ψηφιακός Δήμος » για την Τοπική Αυτοδιοίκηση επισήμανε  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και μέλος του ΔΣ της ΤΕΔΚΝΑ Γιώργος Πατούλης, στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Αθηναϊς», τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008.

« Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να ακολουθήσει το υψηλό επίπεδο ανάπτυξης και εξέλιξης των νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, να είναι κοντά στην γνώση κοντά στην πληροφόρηση, ώστε να καταφέρει να κάνει την καθημερινότητα του πολίτη καλύτερη »

«Παράλληλα», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, «μέσα από την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών μας θα μπορούμε να αξιολογούμε  την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, να εκπαιδεύουμε και να αξιολογούμε τους υπαλλήλους μας. Ουσιαστικά αποκτούμε χρήσιμα εργαλεία που θα μας επιτρέπουν να βελτιωνόμαστε διαρκώς». 

Η ημερίδα αποτελεί το πρώτο στάδιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση προγράμματος « Κατάρτιση Αιρετών Εκπροσώπων Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις νέες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών», που υλοποιεί η ΚΕΔΚΕ με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μετάβαση στο περιεχόμενο