Το Μαρούσι παίρνει τη σκυτάλη μεταφέροντας το μήνυμα της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού

Print Friendly, PDF & Email

Αγώνας σκυταλοδρομιών δρόμου “Maroussi Vikos Relays”την  Κυριακή 26 Απριλίου 2015    

Άτομα κάθε ηλικίας, μικροί και μεγάλοι  με «όχημα» τη σκυτάλη  μπορούν να συμμετάσχουν στον Αγώνα Σκυταλοδρομιών Δρόμου για όλους, που θα διεξαχθεί στο Μαρούσι την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, από τις 10:30 έως τις 13:00, μεταφέροντας από χέρι σε χέρι το μήνυμα του ομαδικού πνεύματος, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Τρέχουμε και διασκεδάζουμε στους δρόμους της πόλης του Αμαρουσίου, όχι απλά για την προσωπική άθληση και ευεξία, αλλά και για τη στήριξη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Κοινωνικών Ευπαθών Ομάδων  και του Σικιαριδείου Ιδρύματος.    

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της ΔΕΘ HELEXPO κ. Τάσος Τζήκας στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ενόψει του ξεχωριστού αγώνα Σκυταλοδρομιών Δρόμου, καθώς και οι συμμετέχοντες ομιλητές: Η  Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο Παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, η Ολυμπιονίκης Νέων Αθηνά Αγγελόπουλου και ο Διευθυντής των Βίκος Relays Λευθέρης Πλακίδας.              

O Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην τοποθέτησή του υπογράμμισε ότι το Μαρούσι είναι η γενέτειρα του μεγάλου Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου του Σπύρου Λούη. Τιμώντας τη μοναδική αυτή παρακαταθήκη της πόλης μας, θέλουμε το Μαρούσι να βρίσκεται κοντά και να πρωταγωνιστεί σε κάθε προσπάθεια που προάγει το «Ευ Αγωνίζεσθαι», αλλά και τον υγιεινό τρόπο ζωής που σχετίζεται με το περπατώ, τρέχω, διατηρώ την ευεξία, την υγεία μου και βοηθώ για την υποστήριξη όσων έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτός ο ξεχωριστός αγώνας σκυταλοδρομιών δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Μεταφέρει το μήνυμα ότι όταν ενώνουμε τα χέρια μέσα από την προσωπική προσπάθεια του καθενός μας κάθε στόχος είναι επιτεύξιμος  πόσο μάλλον όταν επίκεντρο και αποδέκτης της προσπάθειας αυτής είναι οι συνάνθρωποι μας που χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας και υποστήριξης.  Θα είμαστε όλοι εκεί και είμαι σίγουρος ότι ο συμπολίτες μας θα τιμήσουν αυτή την προσπάθεια.»    

Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ HELEXPO κ. Τάσος Τζήκας αναφερόμενος στη σημαντική συνεργασία που έχει επιτευχθεί  με το Δήμο Αμαρουσίου και προσωπικά με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη σημείωσε ότι «δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από αυτή τη σημαντική διοργάνωση του Δήμου Αμαρουσίου. Είμαστε δίπλα, είμαστε χορηγοί γιατί πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός του αθλητισμού με την κοινωνική προσφορά μας αφορά όλους.»

Η  Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη υπογράμμισε ότι ο αγώνας σκυταλοδρομίας δεν είναι μόνο ένας ακόμη αγώνας που προωθεί τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι ένας αγώνας που εμπνέει στην ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. Θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε να έλθετε με τις οικογένειες, σας τα παιδιά σας για να συμμετάσχουμε όλοι στον αγώνα.  

«Θα συμμετέχουμε στον αγώνα στέλνοντας το δικό μας μήνυμα» τόνισε ο Παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, ενώ η Ολυμπιονίκης Νέων Αθηνά Αγγελόπουλου χαρακτήρισε εξαιρετικό αυτό τον αγώνα που συνδυάζει ομαδικό πνεύμα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης η εκπρόσωπος της εταιρείας Βίκος κα Νατάσσα  Κρέτσα και ο προπονητής ΑΣΚΑ Αμαρουσίου κ. Βάιος  Γιώρας. Την ευθύνη του συντονισμού είχε ο Διευθυντής των Βίκος Relays Λευθέρης Πλακίδας.  

 Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα είναι στη διασταύρωση των οδών  Ολυμπιονίκου Τσικλητήρα και Κ. Καραμανλή.
Τη σκυτάλη παίρνουν πρώτα οι μικροί μας φίλοι όπου συμμετέχουν σε αγωνίσματα  4x 50μ.  και 4×100μ. και 4×200. Μετά ακολουθούν οι έφηβοι στο αγώνισμα 4x1000m. Τέλος θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα 4×2000μ. και 2x 4000μ. που αφορούν όλες τις ηλικίες και όλους του συμπολίτες.   Στο αθλητικό πάρτι στο Μαρούσι  τρέχουν οικογένειες παιδιά, άτομα με αναπηρία ηλικιωμένοι μαζί με κορυφαίους αθλητές κα πρωταθλητές.
 Μία μοναδική ευκαιρία όπου συνυπάρχουν ομαδικά και αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός, σε ένα αγώνα δρόμου για όλους. 

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του BIKOS RELAYS – www.relays.gr

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Διευθυντή των Βίκος Relays Λ. Πλακίδα, το Πρόεδρο της ΔΕΘ HELEXPO Τ. Τζήκα, τον Παραολυμπιονίκη Μ. Καλαρά, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Β. Κοζομπόλη και την Ολυμπιονίκη Νέων Α. Αγγελόπουλου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Β. Κοζομπόλη,την Ολυμπιονίκη Νέων Α. Αγγελόπουλου, τον Πρόεδρο της ΔΕΘ HELEXPO Τ. Τζήκα, το Διευθυντή των Βίκος Relays Λ. Πλακίδα, την εκπρόσωπο της εταιρείας Βίκος Ν. Κρέτσα τον προπονητή ΑΣΚΑ Αμαρουσίου Β. Γιώρα και τον Παραολυμπιονίκη Μ. Καλαρά.


Αφίσα “Maroussi Vikos Relays” (1)


Αφίσα “Maroussi Vikos Relays” (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο