Το Μαρούσι καλωσόρισε τους φίλους Ζακυνθινούς στη μουσική εκδήλωση του Συλλόγου Ζακύνθου «Το όνειρο του παιδιού»

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Επενδύουμε στον ελληνικό πολιτισμό και προάγουμε τις διαδημοτικές πολιτιστικές συνεργασίες, που οδηγούν στη σύναψη και καλλιέργεια φιλικών σχέσεων και πνευματικών δεσμών

 

Τη σαρανταμελή χορωδία του Συλλόγου Ζακύνθου «Το όνειρο του παιδιού» και τους φίλους Ζακυνθινούς υποδέχτηκε το Μαρούσι, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Πέμπτη  29 Μαρτίου 2019, στη μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΑ).  

Η χορωδία, υπό τη διεύθυνση του Προέδρου του Συλλόγου και μαέστρου κου Δημήτρη Κάνδηλα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, παρουσίασαν ένα πλούσιο ρεπερτόριο με επτανησιακά και ελαφρολαϊκά τραγούδια με τίτλο: «Η Ζάκυνθος του πολιτισμού τραγουδά για το Μαρούσι μας», αποσπώντας   το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συγχαίροντας τους μουσικούς της χορωδίας για την υπέροχη συναυλία υπογράμμισε:

«Επενδύουμε στον ελληνικό πολιτισμό και προάγουμε τις διαδημοτικές πολιτιστικές συνεργασίες, που οδηγούν στη σύναψη και καλλιέργεια φιλικών σχέσεων και πνευματικών δεσμών και εν προκειμένω και στη διάδοση της τοπικής μουσικής παράδοσης της Ζακύνθου.
 Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στη μουσική εκδήλωση και σας υποσχόμαστε ότι η πολιτιστική συνεργασία μας θα συνεχισθεί και από τη νέα θέση που θα επιλέξουν οι πολίτες για εμάς.»        

Το Σύλλογο Ζακύνθου «Το όνειρο του παιδιού» καλωσόρισε στο Δήμο Αμαρουσίου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε  και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ζακυνθίων Αθήνας «Ο Άγιος Διονύσιος» κ. Κονιτόπουλος Διονύσιος.

Μετά το πέρας της μουσικής εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κάνδηλας προσέφερε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου και στον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ από μία εικόνα του Αγίου Διονυσίου, πολιούχου της πόλης της Ζακύνθου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πατέρας Χρήστος Μαρούδας που έλκει την καταγωγή από την Ζάκυνθο, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Πέτρος Κόνιαρης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Ρένα Χαλιώτη. 

 

Σχετικά αρχείαΤο Μαρούσι καλωσόρισε τους φίλους Ζακυνθινούς στη μουσική εκδήλωση του Συλλόγου Ζακύνθου «Το όνειρο του παιδιού»_1


Το Μαρούσι καλωσόρισε τους φίλους Ζακυνθινούς στη μουσική εκδήλωση του Συλλόγου Ζακύνθου «Το όνειρο του παιδιού»_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο