Το Μαρούσι γιόρτασε με την Καίτη Γαρμπή τα 30 της χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Την αγαπημένη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Καίτη Γαρμπή φιλοξένησε το “Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2019”, που συνεχίζει με επιτυχία να προσφέρει στο κοινό συναυλίες  και θεατρικές παραστάσεις καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Εκατοντάδες θαυμαστές της δημοφιλούς ερμηνεύτριας πλημμύρισαν το Αίθριο Θέατρο, συμμετέχοντας στο πάρτι της Καίτης Γαρμπή «Αυτό το πάρτι που θέλω», για τα 30 χρόνια μοναδικής πορείας στο ελληνικό τραγούδι, που χάρισε στο κοινό σπουδαίες επιτυχίες. 

Με την χαρακτηριστική ερμηνεία της, από τη δισκογραφία της κι ένα μικρό αφιέρωμα σε τραγούδια άλλων συνθετών και ιδιαίτερα του Γιώργου Ζαμπέτα, καθώς και με την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία της, η Καίτη Γαρμπή ενθουσίασε το κοινό, που τραγούδησε μαζί της αγαπημένες επιτυχίες σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.     

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης υποδέχθηκε στο Μαρούσι την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή, τη συνεχάρη για τη μοναδική πορεία που έχει διανύσει, με τις τεράστιες επιτυχίες της στο ελληνικό τραγούδι που αγαπήθηκαν από το κοινό και τις εκατοντάδες εμφανίσεις της στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και τις έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του να συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια να πρωταγωνιστεί στη μουσική σκηνή της χώρας και να χαρίζει στο κοινό μεγάλες επιτυχίες.

 Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας παραβρέθηκε επίσης στην ιδιαίτερα αυτή βραδιά και συνεχάρη την σπουδαία ερμηνεύτρια για την επιτυχημένη 30χρονη καλλιτεχνική της πορεία και την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι.

 

Σχετικά αρχείαΤο Μαρούσι γιόρτασε με την Καίτη Γαρμπή τα 30 της χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου_1


Το Μαρούσι γιόρτασε με την Καίτη Γαρμπή τα 30 της χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου_2


Το Μαρούσι γιόρτασε με την Καίτη Γαρμπή τα 30 της χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο