Το Μαρούσι φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας

Print Friendly, PDF & EmailΟ εκπρόσωπος του Α/ΓΕΕΘΑ πλωτάρχης Σ.Ανδριόπουλος απομένει αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου Σ.Σταθούλη.
|download file .jpg 99Kb|


Τις δυνατότητές τους και την αγωνιστικότητά τους επέδειξαν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που μετείχαν στο Πρωτάθλημα TAE KWON DO που διοργάνωσε η Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ΕΛ.ΑΣ.
|download file .jpg 105Kb|


Το Μαρούσι και το Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» φιλοξένησε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας.

Το «παρών» έδωσαν εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Σ.Σταθούλης και ο αντιδήμαρχος Δ.Καρλαύτης, ενώ τον Α/ΓΕΕΘΑ εκπροσώπησε ο πλωτάρχης Σ.Ανδριόπουλος και την ΕΛ.ΑΣ. ο ταξίαρχος Δ.Μπαλής, διοικητής της Σχολής Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.

Στους αγώνες, που διοργανώθηκαν από την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την εποπτεία του ΑΣΑΕΔ και την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας  TAE KWON DO, συμμετείχαν πάνω από 120 αθλητές και αθλήτριες, στελέχη του Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο κ.Σταθούλης μετέφερε στους παραβρισκόμενους τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη για την επιτυχία των αγώνων, ενώ  συνεχάρη στο τέλος τον Διοικητή της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνόμο Α’ Διονύση Γεωργακόπουλο, για την διοργάνωση του πρωταθλήματος αλλά και το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας που παρουσίασαν όσοι αγωνίστηκαν.

Τις ευχαριστίες τους στον Δήμο Αμαρουσίου και τον Αθλητικό Οργανισμό για την φιλοξενία των αγώνων εξέφρασε εκ μέρους του Α/ΓΕΕΘΑ ο πλωτάρχης Σ.Ανδιόπουλος, ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Σ.Σταθούλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο