Το Μαρούσι φιλοξένησε με επιτυχία το Ευρωπαϊκό Super Cup μπάσκετ γυναικών

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης απονέμει το κύπελλο για την 2η θέση, στην αρχηγό του Αθηναϊκού, Τούλα Καλέντζου.
|download file .jpg 120Kb|


Ο κ.Πατούλης με τις αθλήτριες του Αθηναϊκού.
|download file .jpg 144Kb|


Τιμητική πλακέτα στον προπονητή της Εθνικής ομάδας γυναικών Κώστα Μίσσα, απένειμε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης.
|download file .jpg 112Kb|


Με επιτυχία έγινε τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, ο αγώνας για το Ευρωπαϊκό Super Cup μπάσκετ γυναικών μεταξύ του Αθηναϊκού και της Σπαρτάκ Μόσχας περιχώρων.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, βράβευσε τον προπονητή της Εθνικής ομάδας γυναικών κ. Κώστα Μίσσα, για την προσφορά του στο άθλημα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, απένειμε τα μετάλλια στις αθλήτριες του Αθηναϊκού.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα & επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του Αθηναϊκού κ. Ν. Χαρδαλιάς, ευχαρίστησε τον Δήμο Αμαρουσίου για την φιλοξενία του Τελικού του Super Cup στο Μαρούσι, αλλά  και προσωπικά τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. «Το Μαρούσι και ο Δήμος είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις μεγάλες διοργανώσεις και με το μπάσκετ, ήταν λοιπόν αυτονόητο ότι ήταν η καταλληλότερη πόλη για να φιλοξενήσει αυτό το παιχνίδι», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που Ολυμπιακή πόλη του Αμαρουσίου φιλοξένησε ένα ακόμη σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Είμαστε κοντά στον Αθλητισμό και στο μπάσκετ και ευχόμαστε στον Αθηναϊκό να επιτύχει τους στόχους του, και στο κ. Χαρδαλιά κάθε επιτυχία στο έργο του».

Μετάβαση στο περιεχόμενο