Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Χαιρόμαστε που το «παράδειγμά» μας έχει βρει μιμητές. Με κάθε ευκαιρία τρέχουμε για την υγεία, τρέχουμε για τη ζωή. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 20 Απριλίου 2018 στους 5ους Αγώνες Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»

Το σύνθημα της εκκίνησης του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix έδωσε από το Μαρούσι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, στους εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας που με αγωνιστική διάθεση συμμετείχαν στους αγώνες. Με αφετηρία το Μαρούσι, το 5ο Attika Run & Fun Grand Prix θα φιλοξενηθεί συνολικά σε πέντε Δήμους της Αττικής. Σκοπός της διοργάνωσης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και σύνθημα «τρέξε για καλό σκοπό», που στηρίζει ο αθλητικός σύλλογος «Η Ευεξία», είναι η υποστήριξη των συμπολιτών μας που επωφελούνται των Κοινωνικών Παντοπωλείων του Δήμων και των εθελοντικών δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Συμμετέχοντας και ο ίδιος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, λίγο πριν την εκκίνηση δήλωσε: «Είναι ευχάριστο που βλέπουμε το παράδειγμά μας να βρίσκει ακολούθους και οι αγώνες δρόμου σε διάφορους Δήμους να αυξάνονται και όλο και περισσότεροι να προσφέρουν ευκαιρίες άθλησης και υγείας σε μεγάλους και μικρούς. Οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» του Αμαρουσίου εισήγαγαν τη φιλοσοφία της φιλανθρωπικής ανταπόδοσης σε μια διοργάνωση αγώνων δρόμου και επί σειρά ετών έχουν αγκαλιαστεί από το κοινό. Ωστόσο, αυτό δεν μας αποτρέπει από το να είμαστε ανοικτοί και να λέμε «ναι» σε κάθε διοργάνωση που προσφέρει κίνητρα άθλησης στους συμπολίτες μας και βάζει την άσκηση στην καθημερινότητά τους. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνεργάστηκαν στο Μαρούσι για την επιτυχία των Αγώνων».

Παράλληλα, ανανέωσε το ραντεβού με τους συμμετέχοντες στους 5ους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» την Κυριακή 20 Απριλίου 2018.

Στον πρώτο σταθμό του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix το «παρών» έδωσε και η Πρωταθλήτρια και κάτοχος του ρεκόρ Ελλάδος στον Μαραθώνιο Δρόμο Μαρία Πολύζου με την ομάδα της Marathon Team, εκπρόσωποι του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών όπως και πολλοί άλλοι δρομείς.

Συγκεκριμένα, διεξήχθησαν αγώνες δρόμου ανδρών – γυναικών Running Grand Prix  10 χλμ., Running 5 χλμ., Βάδην 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού (Δ’, Ε’ ΣΤ’ τάξεις). Τους νικητές ανά κατηγορία βράβευσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Σταθούλης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) Νίκος Πέππας, εκπρόσωποι της διοργανώτριας εταιρίας, και παράγοντες αθλητικών φορέων της πόλης.

Ο 1ος νικητής ανά κατηγορία (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) σε κάθε αγώνα παρέλαβε κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα. Ο 2ος και ο 3ος νικητής κάθε κατηγορίας παρέλαβε μετάλλιο και δίπλωμα. Επίσης, οι πρώτοι νικητές των 5 και 10 χλμ. ανδρών και γυναικών έλαβαν και αθλητικό δώρο.

Σε όλη τη διάρκεια των Αγώνων υπήρξε παρουσία γιατρού ή διασωστών, καθώς και ασθενοφόρου και η διαδρομή ήταν άριστα ασφαλισμένη από την Τροχαία Κηφισίας.

Στην αθλητική εκδήλωση το «παρών» έδωσαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Κώστας Ρώτας, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νίκος Πέππας.

Επόμενοι σταθμοί του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix είναι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης (25 Φεβρουαρίου), ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού (11 Μαρτίου), ο Δήμος Πεντέλης (29 Απριλίου), και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου (20 Μαΐου). Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Χορηγοί Επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι: ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Καθημερινή, ACTION 24 και RUNNING News.gr. Επίσημοι Χορηγοί είναι η AMSTEL Free και o ΒΙΚΟΣ. Υποστηρικτές είναι τα παπούτσια 361°, οι μπανάνες DOLE και το Metropolitan Hospital.

 

Σχετικά αρχείαΤο Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_1


Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_2


Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_3


Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_4


Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_5


Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_6


Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_7


Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_8


Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_9


Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_10


Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_11


Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_12


Το Μαρούσι άνοιξε την αυλαία του 5ου Attika Run & Fun Grand Prix_13

Μετάβαση στο περιεχόμενο