Το κυκλοφοριακό της οδού Βύρωνος συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου – Κάτω Πεύκης «Λόρδος Βύρων»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του  Εξωραϊστικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου – Κάτω Πεύκης «Λόρδος Βύρων» Π. Χαλκιαδάκη (πρώτος αριστερά) και τα μέλη Νίκο Αντζουλάτο, Πόπη Παλιτόκτογλου, Τάκη και Ελεύθεριο Πυρένη, Μάκη Κανελλόπουλο. Στη συνάντηση παρευρίσκονται ο Αντιδήμαρχος Επ. Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γ. Ζήκο και ο Ν. Μιχαηλίδης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
|download file .jpg 94 Kb|


Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη με τον Δ.Σ. του Εξωραϊστικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου – Κάτω Πεύκης «Λόρδος Βύρων» παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γεώργιου Ζήκου και αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Χαλκιαδάκης και τα μέλη του Συλλόγου έθεσαν στο κ. Δήμαρχο ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των όμορων Δήμων Αμαρουσίου και Κάτω Πεύκης και κυρίως το κυκλοφοριακό στην διαδημοτική οδό Βύρωνος.

Ο κ. Πατούλης αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις τοποθετήσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου διαβεβαίωσε τα μέλη του ότι άμεσα θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Δημήτρη Φωκιανό, προκειμένου να υπάρξει μία κοινά αποδεκτή λύση σε αυτό το σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους.

Μάλιστα για το θέμα αυτό ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής πριν από 4 χρόνια έχει προχωρήσει  στην εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης, οι προτάσεις της οποίας είχαν τεθεί σε  διαβούλευση  τόσο με τις  προηγούμενες Διοικήσεις των όμορων Δήμων Πεύκης και Ηρακλείου, όσο και με τους κατοίκους.

Επίσης ο κ. Πατούλης στο θέμα της διάνοιξης οδού μεταξύ της οδού Βύρωνος και των Σχολών του ΟΤΕ υποσχέθηκε στα μέλη του Δ.Σ. ότι με εντολή του θα εξετασθεί από την Τεχνική Υπηρεσία και την Πολεοδομία του Δήμου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την ικανοποίηση τους στον κ. Δήμαρχο για τη διάθεση και το ενδιαφέρον του να ακούσει όσα απασχολούν τους κατοίκους, καθώς και για την προσπάθεια του να δοθούν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα δεκαετιών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο