Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για ακόμα μια φορά κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Διανομή νωπών ψαριών στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου για μια ακόμη φορά στέκεται στο πλευρό των αδύναμων συμπολιτών του και συνεχίζει μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας να  στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες.

Μετά την επιτυχή πρωτοβουλία που είχε αναλάβει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τον Γενικό Διευθυντή της Ιχθυόσκαλάς ο Δήμος μας εξασφάλισε και διέθεσε εκ νέου 280 κιλά διαφόρων αλιευμάτων (μαρίδα, σκουμπρί, πέρκα) μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε πως ο Δήμος Αμαρουσίου ευαισθητοποιημένος στις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην πατρίδα μας, επιβάλλουν έναν ενισχυμένο ρόλο στην κοινωνική πολιτική της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατά συνέπεια ακόμη πιο ενισχυμένο το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε άπορους και κοινωνικά αποκλεισμένους συμπολίτες μας διάφορα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία δεν είναι δυνατόν να στερούνται, ενώ υπογράμμισε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί μια «ανάσα ζωής» για πολλούς συμπολίτες μας και παράλληλα ενεργοποιεί την τοπική κοινωνία, ενισχύει την κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη μας.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη διανομή νωπών ψαριών στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες


Στιγμιότυπο 2 από τη διανομή νωπών ψαριών στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες


Στιγμιότυπο 3 από τη διανομή νωπών ψαριών στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Μετάβαση στο περιεχόμενο