Το κοινωνικό έργο για την υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας ανέπτυξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Αγ. Ιωάννης»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Συλλόγου «Ο Αγ. Ιωάννης» Μ. Ανδρούτσου, την Αντιπρόεδρο Ελ. Λούη, τη Γ.Γ.Έλλη Παπαδοπούλου, τη Ταμία Ρ. Σκορδιαλού και το μέλος Δ. Παπαστεφάνου.


 


Στη συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο ʼγιος Ιωάννης», παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Μαρία Ανδρούτσου.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης έδωσε τις θερμές ευχές για το νέο έτος στους παριστάμενους, με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά βρίσκονται κοντά στα μέλη του συλλόγου και στηρίζουν το έργο τους.  
Παράλληλα αναφέρθηκε στα σημαντικό κοινωνικό έργο που πραγματοποιείται στο Δήμο Αμαρουσίου για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση, με την υποστήριξη των εθελοντών και την ευγενική προσφορά και αλληλεγγύη των συλλόγων και φορέων της πόλης. Αναφερόμενος επίσης στα έργα υποδομών και ανάπλασης που υλοποιούνται στο Μαρούσι, μεταξύ άλλων έκανε ειδική αναφορά στο σημαντικό έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του Κέντρου, που η ολοκλήρωση του θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα δώσει υπεραξία στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της πόλης.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Β. Κόκκαλης, Δημήτρης Σμυρνής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Καρλαύτης και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη.                             


Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου συμμετείχαν η Πρόεδρος κα Μαρία Ανδρούτσου, η Αντιπρόεδρος κα Ελένη Λούη, η Γενική Γραμματέας κα Έλλη Παπαδοπούλου, η Ταμίας κα Ρούλα Σκορδιαλού και το μέλος κα Δέσποινα Παπαστεφάνου.   


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο