Το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου τίμησε τη γιορτή της γυναίκας με ποίηση

Print Friendly, PDF & Email


Ο συγγραφέας κ. Κ. Μπιζάνος, η Αντιδήμαρχος κ. Ρ. Χαλιώτη, η ποιήτρια κ. Αλ. Καλομενοπούλου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας.
|download file .jpg 128Kb|

 


 


Με την παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της κ. Αλίκης Καλομενοπούλου με τίτλο «Λόγος γραφής», γιόρτασε τη Δευτέρα 8 Μαρτίου την Ημέρα της Γυναίκας, το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Η κ. Καλομενοπούλου είχε εκπροσωπήσει τον Δήμο Αμαρουσίου ένα χρόνο πριν στον «Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ποίησης», στη Faenza της Ιταλίας, όπου κέρδισε το 2ο βραβείο.

Το ποίημά της διαβάστηκε και στα ελληνικά και στα ιταλικά, σε μετάφραση της εκπαιδευτικού Νανάς Καστάνη.

Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής έγινε από τον δικηγόρο και συγγραφέα κ. Κώστα Μπιζάνο και συντονίστηκε από την εκπαιδευτικό κ. Μαρία Θεοδωρίδου-Σπυροπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Νικόλας Πέππας και η Αντιδήμαρχος κ. Ρένα Χαλιώτη.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Πέππας αφού ευχήθηκε στις γυναίκες, συνεχάρη την κ. Καλομενοπούλου για την έκδοση της πρώτης ποιητικής συλλογής της και για την τιμή που έκανε στον Δήμο Αμαρουσίου αποσπώντας το 2ο βραβείο στον «Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ποίησης».

Μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, ο κ. Πέππας τόνισε τη μεγάλη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στη διοργάνωση  τέτοιων επιμορφωτικών εκδηλώσεων.


 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο