Το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Αγωγής Υγείας του Δήμου Μελισσίων εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου & Πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Υγείας κ.Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου & Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας κ.Γ.Πατούλης με τον Δήμαρχο Μελισσίων κ.Μ.Γραφάκο.
|download file .jpg 414Kb|

Το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Αγωγής Υγείας του Δήμου Μελισσίων, που βρίσκεται στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Κολυμβητήριο Μελισσίων), εγκαινίασε χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου & Πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Υγείας κ. Γ. Πατούλης, παρουσία του Δημάρχου Μελισσίων κ. Μ. Γραφάκου και του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Ν. Χιωτάκη.


Χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Μελισσίων, ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Δήμαρχο Μελισσίων κ. Γραφάκο και τόνισε: «με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά χαιρετίζω την ίδρυση του Κέντρου Προληπτικής Ιατρικής και Αγωγής Υγείας του Δήμου Μελισσίων, που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, προσφέροντας καλύτερη εξυπηρέτηση και ευκολότερη πρόσβαση των πολιτών στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Ως Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας, ενός έγκριτου οργάνου, το οποίο προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον τομέα της πρόληψης, της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής μέριμνας, έχοντας επίσης την εμπειρία της επιτυχημένης λειτουργίας του Δημοτικού μας Πολυϊατρείου στον Δήμο Αμαρουσίου, αλλά και ως ιατρός που γνωρίζει από πρώτο χέρι τον τρόπο λειτουργίας του ΕΣΥ και τα προβλήματά του, πιστεύω πως ήρθε η ώρα ακόμη περισσότεροι Ο.Τ.Α. να αναλάβουν νέες ευθύνες, νέους ρόλους, αρμοδιότητες και δράσεις στον τομέα της υγείας. Η πρωτοβουλία του Δήμου Μελισσίων αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της Δημοτικής Αρχής της πόλης. Υπογραμμίζει την προτεραιότητα που δίνει -εναρμονιζόμενη στο πνεύμα των καιρών- στη δημιουργία και λειτουργία δομών και υπηρεσιών, που στόχο έχουν την ουσιαστική στήριξη των πολιτών που έχουν ανάγκη».


Μετάβαση στο περιεχόμενο