Το Κεντρικό ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email


Δεκάδες μέλη του ΚΑΠΗ παραβρίσκονται στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κεντρικό ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.
|download file .jpg 114KB|Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης αφιερώνει το κομμάτι της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ με πολλές ευχές για υγεία και ευτυχία.
|download file .jpg 94KB|


Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης ανταλλάσσει ευχές με τα μέλη του ΚΑΠΗ στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
|download file .jpg 103KB|
 


 


Ευχές για το καλό του Νέου Χρόνου αντάλλαξε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης με τα μέλη του ΚΑΠΗ, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κεντρικό ΚΑΠΗ
(Περικλέους 22), τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010.    


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Δημήτρης Καμπούκος, η Αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού « Σπύρος Λούης» Ελένη Λέκκα.          


Στον χαιρετισμό του  ο κ. Δήμαρχος επανέλαβε ότι η Δημοτική Αρχή αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, καθώς όπως ανέφερε «οφείλουμε πολλά σε αυτούς που μας μεγάλωσαν», προσθέτοντας ότι  το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών  στα μέλη του ΚΑΠΗ θα αναβαθμισθεί ακόμη περισσότερο.
Προανήγγειλε μάλιστα ότι σύντομα θα λειτουργήσει το ΚΑΠΗ στην Αγία Φιλοθέη, το 6ο κατά σειρά ΚΑΠΗ στην πόλη.
Επίσης ο κ. Δήμαρχος υποσχέθηκε στα μέλη του ΚΑΠΗ ότι το καλοκαίρι όλα τα μέλη θα μπορούν να συμμετέχουν στα «θαλάσσια μπάνια», καθώς θα διατεθούν δύο λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας γι’ αυτό το σκοπό.
Πρόσθεσε επίσης ότι αντιπροσωπεία από τα μέλη του ΚΑΠΗ  θα επισκεφθεί την αδελφοποιημένη με το Δήμο Αμαρουσίου, πόλη Λακατάμια της Κύπρου.  


Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Δημήτρης Καμπούκος έκοψε το κομμάτι της Πρωτοχρονιάτικής πίτας για τον κ. Δήμαρχο, καθώς όπως ανέφερε βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ΚΑΠΗ και στηρίζει κάθε προσπάθεια που βελτιώνει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στα μέλη του.


Μετάβαση στο περιεχόμενο