Το ΚΑΠΗ των Εργατικών Κατοικιών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μέλη του ΚΑΠΗ των Εργατικών Κατοικιών, παρουσία της Αντιπροέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Ρ. Χαλιώτη και του Δημοτικού Συμβούλου Αντ. Παρτσινέβελου.


Το ΚΑΠΗ της περιοχής των Εργατικών Κατοικιών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου  προγράμματος κοινωνικής δράσης «Σπιτική Κουζίνα» Δήμου Αμαρουσίου, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών, δίπλα στο ΚΕΠ.


Ο κος Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του ΚΑΠΗ και να ακούσει τα αιτήματά τους, παρουσία της Αντιπροέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου κας Ρένας Χαλιώτη και του Δημοτικού Συμβούλου κου Αντώνη Παρτσινέβελου.


Παράλληλα, ο κος Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ για τις κοινωνικές υπηρεσίες και δομές που λειτουργούν στο Δήμο, μέσα από τις οποίες στη δύσκολη αυτή συγκυρία ο κάθε συμπολίτης μπορεί να έχει το φάρμακο που έχει ανάγκη, το γιατρό, αλλά και από ένα ρούχο και ένα πιάτο ζεστό φαγητό, ώστε κανείς να μην νοιώθει μόνος και αβοήθητος.
Ο κος Πατούλης διαβεβαίωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται υποστηρικτικά στο πλευρό τους, ως μία μικρή ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης για την κοινωνική τους προσφορά.


Τα μέλη του ΚΑΠΗ εξέφρασαν την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση τους προς το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για το ενδιαφέρον του στην τρίτη ηλικία και την αμέριστη υποστήριξή του στις ανάγκες τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο