Το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Γ. Πατούλης: «σύντομα θα λειτουργήσει παράρτημα στην Αγ. Φιλοθέη»

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 112KB|


|donwload file .jpg 105KB|


Περισσότερα από 600 μέλη και φίλοι του ΚΑΠΗ χόρεψαν, διασκέδασαν και πρωταγωνίστησαν σε μια βραδιά γεμάτη κέφι, στη εκδήλωση του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, αποδεικνύοντας ότι η συμμετοχή στη κοινωνική ζωή της πόλης δεν έχει ηλικία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος τόνισε ότι πολύ σύντομα το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου θα αποκτήσει, μετά το ΚΑΠΗ του Πολυδρόσου, και ένα νέο περιφερειακό ΚΑΠΗ στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες αρκετών συμπολιτών μας μιας περιοχής της πόλης μας που είναι μακριά από το κέντρο.

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «η Διοίκηση του Δήμου μας είναι πάντα κοντά στους μεγαλύτερους σε ηλικία συμπολίτες μας, με πράξεις, όπως είναι η δωρεάν συνταγογράφηση που έχει ήδη καθιερωθεί με επιτυχία και γίνεται στα παραρτήματα, τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού στα οποία συμμετέχουν πάνω από 400 μέλη των ΚΑΠΗ, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», την πρόσληψη φυσιοθεραπευτών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα μέλη, τη συμμετοχή τους σε ειδικά προγράμματα εκγύμνασης από εξειδικευμένους γυμναστές», ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ, Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δ. Καμπούκο για την άριστη μέχρι σήμερα λειτουργία των ΚΑΠΗ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Ρ. Χαλιώτη, Σ. Σταθούλης, Δ. Καρλαύτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γ. Πουλόπουλος, Ελ. Λέκκα, Κ. Ιωάννου, Θ. Βελλής, Α. Παρτσινέβελος, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Αλεξανδρής, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Ηλ. Γιαννακάκος, Κ. Βλάχος, Π. Σαγρής, Γ. Συκαμιώτης, Αλ. Μπρέγιαννης κ.α.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο