Το φως των Χριστουγέννων έφερε στην καρδιά μας η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου στην εορταστική συναυλία που παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του προς το ακροατήριο της μουσικής βραδιάς.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, και τον δημοτικό σύμβουλο Δ. Καρλαύτη.


Στιγμιότυπο από την εμφάνιση της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου.


 


Για τα «Χριστούγεννα στην καρδιά μας», όπως τιτλοφορούνταν η εορταστική συναυλία που παραχώρησε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου, μίλησαν με τις φωνές τους οι χορωδοί στο ακροατήριο, στέλνοντας μέσα από το τραγούδι τους μελωδικές ευχές σε όλους, και στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, που ήταν, επίσης, εκεί και τους παρακολούθησε.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνεχάρη τα μέλη της χορωδίας και τη μαέστρο τους για την άψογη εκτέλεση του μουσικού προγράμματος, αλλά και για την αγάπη τους για τη μουσική και το χορωδιακό τραγούδι διατηρώντας ψηλά τον πήχη της πολιτιστικής δημιουργίας και έκφρασης στην πόλη. Ευχόμενος σε όλους το φως των φετινών Χριστουγέννων να αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές όλων των ανθρώπων, ανέφερε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου σταθερά θα στηρίζει πρωτοβουλίες και ιδέες που συμβάλουν στην αναβάθμιση του πολιτισμού στην πόλη.


Το πρόγραμμα της συναυλίας περιελάμβανε 14 μουσικές επιλογές, άλλες γνωστές και άλλες λιγότερο γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τον ελληνικό χώρο, αλλά και από το ξένο χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο που παρουσιάστηκαν σε ελληνική απόδοση ή στην πρωτότυπη εκτέλεσή τους.


Στη συναυλία της Μικτής Χορωδίας συμμετείχαν οι μουσικοί Σέργιος Γιώτης (φλάουτο), Αθανασία Τέλιου (βιολοντσέλο), Κωστής Βομπίρης (πιάνο). Στην αφήγηση ήταν η Μάρω Γεώργα, ενώ την ενορχήστρωση – καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η μαέστρος Όλγα Αλεξοπούλου.


Παρόντες στη μουσική εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.


 


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο