Το έργο του μεγάλου δημιουργού και ζωγράφου Γιάννη Τσαρούχη παρουσιάστηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου από τον Περιβαλλοντικό Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου -ΚΑΤ

Print Friendly, PDF & Email

Το έργο του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου Γιάννη Τσαρούχη παρουσίασε ο Περιβαλλοντικός Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου –ΚΑΤ στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου.   

Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ευθύμιος Τσίγκας.
Το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου μετέφερε στους παρισταμένους  η κα Χαλιώτη, η οποία συνεχάρη το Δ.Σ. του Συλλόγου για την ανάληψη της πρωτοβουλίας αυτής, που αναδεικνύει για μία ακόμη φορά το σπουδαίο έργο του μεγάλου δημιουργού και στοχαστή που θεωρείται από τους γνωστότερους ζωγράφους του 20ου αιώνα.            

Την παρουσίαση του έργου έκανε η Φιλόλογος, ιστορικός τέχνης κα Άννα Παπαστεργίου, με θέμα: Ο Γιάννης Τσαρούχης ζωγραφίζει της Ελληνική Παράδοση.     

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο1


Στιγμιότυπο 2

Μετάβαση στο περιεχόμενο