Το επίκαιρο έργο «Το μεγάλο μας τσίρκο» που ανέβασε η θεατρική ομάδα ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού χειροκρότησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 111 KB|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, ενώ παρακολουθούν την παράσταση στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Ηρώων.|download file .jpg 78 KB|

Όλος ο ερασιτεχνικός θίασος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου επί σκηνής, καταχειροκροτούμενος από το κοινό.


Το ιστορικό έργο «Το μεγάλο μας τσίρκο» με πρωταγωνιστές τους συμμετέχοντες στο θεατρικό τμήμα ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου ανέβηκε το διήμερο στην πλατεία Ηρώων. Ανάμεσα στο πλήθος των θεατών, τη θεατρική παράσταση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, χειροκροτώντας τον πολυπληθή ερασιτεχνικό θίασο επί σκηνής, σε μία πρωτόγνωρη παράσταση για τα χρονικά της πόλης του Αμαρουσίου.

Το σημαντικό αυτό θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη που διατρέχει την ελληνική ιστορία μέχρι την εποχή του Πολυτεχνείου και λογοκρίθηκε όταν πρωτοπαίχτηκε το 1973, έρχεται σήμερα, περίπου 40 χρόνια μετά, να είναι το ίδιο επίκαιρο και πικρό καθώς η ιστορική συγκυρία για τη χώρα μας είναι εξίσου δυσμενής.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στον ανοικτό χώρο της πλατείας δίπλα στη Δημοτική Πινακοθήκη, καταχειροκρότησε όλους τους συντελεστές του έργου που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος μεγάλου Έλληνα θεατρικού συγγραφέα.

Στο τέλος της παράστασης, ο δάσκαλος της θεατρικής ομάδας και σκηνοθέτης της παράστασης Αντώνης Περπινιάς, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη που έδωσε και φέτος τη δυνατότητα στους δημότες να εκφραστούν και να δημιουργήσουν. Επίσης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαο  Πέππα, όλους τους συντελεστές της παράστασης για τη συμμετοχή τους αλλά και όλον τον κόσμο για την παρουσία του στη θεατρική βραδιά.

Μιλώντας για τη φετινή θεατρική ομάδα ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού ο κ. Περπινιάς, ανέφερε ότι φέτος είχε την τύχη να έχει πλαισιωθεί από 50 άτομα που με αφετηρία την αγάπη για το θέατρο, μέσα από συλλογική προσπάθεια, κατάφεραν να συνεργαστούν και να παρουσιάσουν το έργο που αφύπνισε το λαό το 1973.

Την παράσταση παρακολούθησαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Σταθούλης, ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η Δήμου Αμαρουσίου Δημήτρης Καμπούκος, και δημοτικοί σύμβουλοι.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο