Το Δημοτικό Ωδείο άνοιξε με τη συναυλία του την αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας, καλωσορίζει τους παρευρισκομένους στο θέατρο Δαΐς.
|download file .jpg 77Kb|


|download file .jpg 97Kb|

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της χώρας και άλλες γνωστές μελωδίες ερμήνευσαν τα μέλη της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.


|download file .jpg 87Kb|


Με νότες και φωνές εορταστικές πλημμύρισε το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου το θέατρο Δαΐς, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου ανοίγοντας τον κύκλο των εορταστικών του εκδηλώσεων για τη φετινή χρονιά.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας, κατά το καλωσόρισμα του ακροατηρίου, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, μεταφέροντας, παράλληλα, τις ευχές του για καλές γιορτές και ένα ευτυχές νέο έτος.

Η εκδήλωση άνοιξε με παραδοσιακά κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως τα ερμήνευσε η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου – Παλαμίδη και την παραδοσιακή ορχήστρα του καθηγητή βυζαντινής μουσικής του πατέρα Χρήστου Κυριακόπουλου.

«Καλά Χριστούγεννα» μέσα από αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες του κλασικού και σύγχρονου μουσικού ρεπερτορίου ευχήθηκαν η τάξη μονωδίας της Σοφίας Καπετανάκου με τη συμμετοχή της Ορχήστρας Δωματίου του Δημοτικού Ωδείου αλλά και η ορχήστρα του μοντέρνου τμήματος του Ωδείου υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Λευτέρη Βαλασέλλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο