Το δημοφιλές παγκοσμίως έργο «Η Μικρή μας Πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Την άριστη απόδοση από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου του σπουδαίου θεατρικό έργο «Η Μικρή μας Πόλη» του Θόρντον  Ουάιλντερ απόλαυσαν οι εκατοντάδες θεατές στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικός Νοέμβριος στο Μαρούσι».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Νικόλαο Πέππα, συνεχάρη τη θεατρική ομάδα για την εξαιρετική θεατρική και σκηνική παρουσία της, σημειώνοντας ότι με σημείο αναφοράς το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, το Μαρούσι θα συνεχίσει να παράγει πολιτισμό και να προάγει την καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση ταλαντούχων συμπολιτών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους.
Το δημοφιλές παγκοσμίως έργο που παριστάνεται ανελλιπώς σ’ όλα τα θέατρα του κόσμου από το 1938 που γράφτηκε έως σήμερα, ανέβηκε από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, με την υπογραφή στη σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά και βοηθό τη Μαρίνα Μπακοπούλου, τη μουσική επιμέλεια του Γιάννη Σφυρή και την απόδοση του Νίκου Μπάκου.

«Η Μικρή μας Πόλη» ρίχνει μια ματιά στη ζωή που αφήνουμε και κυλάει μέσα από τα χέρια μας, σαν να έχουμε μπροστά μας χίλια χρόνια, έρμαια των παθών και του εγωισμού μας. Είναι μία τρυφερή, ευαίσθητη και συνάμα φιλοσοφημένη παρουσίαση της ανθρώπινης καθημερινότητας, μέσα από τη σχέση δύο παιδιών της Έμιλυ και του Τζόρτζ.
Η διαχρονικότητα και η οικουμενικότητα των θεμάτων του έργου, είναι τα στοιχεία που το τοποθετούν ανάμεσα στα κλασικά έργα. 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού στη θεατρική παράσταση «Η Μικρή μας Πόλη» απευθύνει χαιρετισμό στους παριστάμενους


Εκατοντάδες πολίτες απόλαυσαν τη θεατρική παράσταση η «Μικρή μας Πόλη» που ανέβασε η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπα με τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στο έργο η «Μικρή μας Πόλη»_1


Στιγμιότυπα με τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στο έργο η «Μικρή μας Πόλη»_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο