Το Ανοικτό Λαικό Πανεπιστήμιο του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζει την πορεία προσφοράς του στους δημότες του

Print Friendly, PDF & Email

Τι είναι ο φόβος; Τι είναι αυτό που πραγματικά φοβόμαστε; Πώς μπορούμε να τον ξεπεράσουμε και να κάνουμε τις αλλαγές που θα μας οδηγήσουν στην ιδανική μας ζωή; Ποιά είναι τα βήματα; Τι ρόλο παίζουν οι περιοριστικές μας πεποιθήσεις; Ποιό είναι το πάθος μας που θα μας τραβήξει μακριά από κάθε φόβο και θα μας οδηγήσει σε μια ζωή γεμάτη νόημα;

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα απάντησε ο Δρ. Μίλτος Τσίακαλος – πτυχιούχος Φυσικός , με μεταπτυχιακό στην Φυσική Ιατρική και Διδακτορικό στην Ιατρική, επαγγελματίας coacher – μιλώντας στο Δημαρχείο του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο του κύκλου Βελτίωση Επικοινωνίας του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου με θέμα «Από το φόβο της αλλαγής στην ανάδειξη του ιδανικού εαυτού»

Η φύση προίκισε τον άνθρωπο με το φόβο και το ενιστικό .Είναι δύο εργαλεία τα οποία αν τα εκμεταλλευτούμε κατάλληλα γίνονται ένα σπουδαίο όπλο για να επιχειρήσουμε σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής μας τόνισε ο κ. Τσιάκαλος ενώ παράλληλα εξήγησε τις τεχνικές που βοηθούν να ξεπερνά ο καθένας το φόβο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε, πως το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο συνεχίζει την πορεία προσφοράς του προς τους δημότες του προκειμένου μέσα από τέτοιου είδους διαλέξεις ο καθένας και η καθεμία να αναπτύξει αυτές τις στρατηγικές που απαιτούνται για να αναδείξουμε τον ιδανικό εαυτό μας.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη διάλεξη του Δρ.Μ.Τσιάκαλου στο Ανοικτό Λαικό Πανεπιστήμιο του Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο