Το 2ο πρωτάθλημα ZEN στο Κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 304 KB|


|download file .jpg 137 KB|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της MARFIN BANK κ. Αν. Βγενόπουλος, βασικός χορηγός του ZEN Fighting Club.


Έγινε χθες, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και της WKA (World kickboxing and Karate Association), στο Κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, το 2o Zen Open Championship.
Αθλητές του kick boxing και άλλων πολεμικών τεχνών από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, αγόρια και κορίτσια, διαγωνίσθηκαν μεταξύ τους, σε μια διοργάνωση που χαρακτηρίστηκε από το υψηλό επίπεδο της αλλά και την επιτυχία που είχε τόσο από πλευράς συμμετοχών, όσο και από οργανωτικής πλευράς.

Το παρόν στους αγώνες έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος βραβεύθηκε από τον μαρουσιώτικο σύλλογο ZEN Fighting Club, που ήταν ο διοργανωτής των αγώνων, για την συμβολή του και την στήριξη του στους αγώνες.
Ο κ. Πατούλης ευχαριστώντας για την βράβευση που του έγινε τόνισε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα βρίσκεται πάντα κοντά σας, γιατί η προσπάθεια που κάνετε είναι αξιέπαινη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που κατέκλυσαν σήμερα το Κλειστό του Αγίου Θωμά αλλά αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς τους, που τα παρακινούν να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό».
 


Μετάβαση στο περιεχόμενο