Τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο εκφράζει με επιστολή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης για τη σημαντική πρωτοβουλία του προς ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο για τη σημαντική αναληφθείσα  πρωτοβουλία του προς ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου, το οποίο πρόσφατα εγκαινιάστηκε στο Δήμο Αμαρουσίου.


Σε εγκύκλιο που απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Κύριλλος προς τους Αιδες/τους Προέδρους των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ιερών Ναών της πόλης, τους εκφράζει την παρότρυνσή του, προκειμένου να μεριμνήσουν για την ενίσχυση και την υποστήριξη της νέας πρότυπης κοινωνικής δομής που θα ανακουφίσει και θα δώσει ανάσα ζωής σε χιλιάδες ανασφάλιστους.


Στην επιστολή του ο κος Πατούλης μεταξύ άλλων σημειώνει:«…Εξέχουσα συμβολή στις προσπάθειες, που καταβάλλουμε για να ενδυναμώσουμε τις κοινωνικές μας δράσεις έχει η Εκκλησία, ως ένας σημαντικός πυλώνας παροχής κοινωνικού έργου σε όλες τις χρονικές περιόδους, αλλά περισσότερο τώρα σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Τη συμβολή αυτή αισθάνομαι την υποχρέωση να εξάρω και θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για την πρωτοβουλία σας.»


Παρατίθεται το πλήρες κείμενο της επιστολής του Δημάχου κου Γιώργου Πατούλη προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο.
 
«Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη, κ.κ. Κύριλλε,


Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που αναλάβετε να παροτρύνετε με την εγκύκλιό σας προς τις ενορίες και το εκκλησίασμα να σταθούν αρωγοί  στη σημαντική προσπάθεια, που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Αμαρουσίου, προκειμένου να συγκεντρώσουν και να αποστείλουν φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο, που πρόσφατα εγκαινιάσαμε στην πόλη μας.


Η παροχή φαρμάκων, μέσω της νέας πρότυπης αυτής δομής στους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας, που χρήζουν φαρμακευτικής αγωγής αλλά δεν μπορούν να την εξασφαλίσουν, είναι μία ακόμα από τις δράσεις που συντονισμένα και οργανωμένα αναλαμβάνει ο Δήμος μας, για να διευκολύνει τους συμπολίτες μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν γενικότερα πρόβλημα πρόσβασης στις υπηρεσίες Υγείας.  


Εξέχουσα συμβολή στις προσπάθειες, που καταβάλλουμε για να ενδυναμώσουμε τις κοινωνικές μας δράσεις έχει η Εκκλησία, ως ένας σημαντικός πυλώνας παροχής κοινωνικού έργου σε όλες τις χρονικές περιόδους, αλλά πολύ περισσότερο τώρα σε αυτή τη δύσκολη εποχή.


Τη συμβολή αυτή αισθάνομαι την υποχρέωση να εξάρω και θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για την πρωτοβουλία σας.


Με τιμή
Ο Δήμαρχος ΑμαρουσίουΓεώργιος Ε. Πατούλης


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο