Τις θερμότατες ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλη εκφράζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος για την ουσιαστική και ενεργό στήριξη στην προσπάθεια της Μητροπόλεως

Print Friendly, PDF & Email

Τις από καρδιάς ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο Γιώργο Πατούλη εκφράζει με επιστολή του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιος για την πολύτιμη προσφορά και αρωγή στην προσπάθεια της Μητροπόλεως, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του.


Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η ουσιαστική και ενεργός στήριξη της ταπεινής προσπάθειας μας, τόσο δια του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, όσο και δια του φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού, ως και η ‘υιοθέτηση’ εκ’ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών των αναγκών του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως, μας δίδει δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθεια και τον αγώνα μας που επιτάσσει το χρέος και η ευθύνη μας έναντι των προκλήσεων των καιρών.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής: Επιστολή Μητροπολίτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο