Τις θερμές ευχές του για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στους ωφελούμενους της Γωνιάς Προσφοράς και Αλληλεγγύης συμπολίτες μας

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κοντά στους ωφελούμενους της Γωνίας Προσφοράς και Αλληλεγγύης συμπολίτες μας, αντάλλαξαν ευχές και «Χρόνια Πολλά» για τις εορτές του Πάσχα.


 


Κοντά στους ωφελούμενους της Γωνίας Προσφοράς και Αλληλεγγύης συμπολίτες μας βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προκειμένου μαζί με τις θερμές ευχές του για τις εορτές του Πάσχα, να τους σφίξει το χέρι και να τους εκφράσει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.      


Η Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, που συστήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, υποστηρίζει συστηματικά 400 οικογένειες της πόλης σε μηνιαία βάση, κυρίως άνεργους, ανασφάλιστους, πολύτεκνες οικογένειες, άτομα με αναπηρία, μονογονεϊκές οικογένειες.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ενόψει των εορτών του Πάσχα, τους προσφέρθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, πασχαλινά εδέσματα και γλυκά, καθώς και λευκά είδη, ρούχα, παιχνίδια και λαμπάδες για τα παιδιά.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μίλησε με τον καθένα ξεχωριστά, άκουσε με ιδιαίτερη ευαισθησία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και τους διαβεβαίωσε ότι δεν είναι μόνοι. Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά είναι δίπλα τους για να τους παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής τους.                        

Γίνε και εσύ συμμέτοχος
Ο Δήμος Αμαρουσίου πρωτοπόρος σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής στηρίζει με ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικών δομών και υπηρεσιών τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την κρίση. Στο πλαίσιο των πολιτικών αυτών, καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, ενόψει και των ημερών του Πάσχα, να συνδράμουν το έργο του στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 6041030021509 (IBAN: GR 9001710410006041030021509) που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως, επίσης, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο