Τις ψαλμωδίες της Μικτής Χορωδίας Αμαρουσίου στην ακολουθία της Μεγάλης Τρίτης παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email







Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, και τα μέλη του Σχολείου Ψαλτικής στον Ι.Ν. Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου.


Το Τροπάριο της Κασσιανής που ξεχωρίζει στην Ιερά και Μεγάλη Εβδομάδα παρακολούθησε, μεταξύ πλήθους πιστών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στην ακολουθία της Μεγάλης Τρίτης. Το Τροπάριο όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια έψαλε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.


Τα μέλη της Μικτής Χορωδίας του Δήμου δημιούργησαν με τις φωνές τους και τους ύμνους του τροπαρίου μία ιδιαιτέρως κατανυκτική ατμόσφαιρα, δεχόμενοι τα συγχαρητήρια του Δημάρχου.


Εν συνεχεία ο κ. Πατούλης, μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού όπου είχε νωρίτερα είχε χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, με τη συνοδεία του Σχολείου Ψαλτικής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο