Τις προτεραιότητές της Διοίκησης του παρουσίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε συγκέντρωση κατοίκων στη γειτονιά των Αναβρύτων

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την ομιλία του προς τους συγκεντρωμένους κατοίκους των Αναβρύτων.


O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη, στη συγκέντρωση των κατοίκων.


 


Σε συγκέντρωση κατοίκων στη γειτονιά των Αναβρύτων συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια της οποίας πραγματοποίησε μία εφ’ όλης της ύλης ομιλία σχετικά με τους άξονες της πολιτικής και τις προτεραιότητες της Διοίκησής του.


Στην εκτενή ομιλία του παρουσία δεκάδων κατοίκων, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στο ευρύ δίκτυο κοινωνικών δομών που διαθέτει το Μαρούσι με στόχο την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού, καθώς και στις κοινωνικές πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει στη διάρκεια των ετών της δημαρχιακής του θητείας.


Σε επίπεδο αναπτυξιακών έργων, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του εμπορικού και ιστορικού κέντρου του Αμαρουσίου που βρίσκεται πλέον σε τελικό στάδιο υλοποίησης και σε σύντομο χρόνο από τώρα θα παραδοθεί στους κατοίκους.


Στο πλαίσιο αυτό, εξήγγειλε και την έναρξη σε περίπου έναν μήνα από τώρα και του έργου της βιοκλιματικής αναβάθμισης γειτονιών του Δήμου μέσω της δημιουργίας διαδρομής πεζών και ποδηλάτων, έργο, μεταξύ των οποίων, αφορά και στη γειτονιά των Αναβρύτων.


Στη διάρκεια της παρουσίας του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, τοποθετήθηκε, επίσης, σε ζητήματα και ερωτήματα που του έθεσαν οι κάτοικοι.


Παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο