Τις ευχές του για το 2015 έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη γιορτή για το νέο έτος στο Προεδρικό Μέγαρο

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχές του για το 2015 έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ως προσκεκλημένος στη γιορτή για το νέο έτος που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για να δεχτεί ο Πρόεδρος τις ευχές και τα «Χρόνια πολλά» από τους πολιτικούς αρχηγούς και τους επικεφαλής φορέων και οργανισμών.

Ο Γιώργος Πατούλης, ευχήθηκε το 2015 να είναι μια χρονιά ενωτική για τη χώρα μας με τους πολίτες να αφήσουν στην άκρη τα κομματικά συμφέροντα ώστε οι δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας να αποτελέσουν παρελθόν.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης πρέπει με ενωτικό πνεύμα να βάλουμε πάνω από όλα τη χώρα μας και τους πολίτες της και να αφήσουμε στην άκρη τα κομματικά συμφέροντα ώστε οι δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας να αποτελέσουν παρελθόν. Η τοπική αυτοδιοίκηση στη προσπάθεια αυτή μπορεί να πρωτοστατήσει για την επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων.

 

Σχετικά αρχεία1. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, δεχόμενος τις ευχές για το 2015 από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη.


2. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, δεχόμενος τις ευχές για το 2015 από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο