Τις ευχές του για καλή προσκοπική χρονιά έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην τελετή αγιασμού του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της λειτουργίας του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ευχήθηκε στα μέλη του συστήματος μία καλή και δημιουργική προσκοπική χρονιά.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανέφερε: «Στηρίζουμε τις προσπάθειες που διαμορφώνουν για τα παιδιά μας παιδαγωγικές αξίες και τους εμφυσούν τα ιδανικά του εθελοντισμού. Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου διαμορφώνει με τον ποιοτικότερο τρόπο τους χαρακτήρες των νέων μας, για αυτό και ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει απόλυτα τον προσκοπισμό».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, συνεχάρη τους προσκόπους για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν που επικουρούν το πνεύμα και το σώμα μέσω της αλληλεκπαίδευσης στην ύπαιθρο.

Παρόντες στην τελετή αγιασμού ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, και Πέτρος Κούκουζας, ο αρχηγός του συστήματος Αλέξανδρος Μπόττας, πρόσκοποι και μέλη της προσκοπικής οικογένειας.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή αγιασμού του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπα από την εκδήλωση για την έναρξη της λειτουργίας του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου. (1)


Στιγμιότυπα από την εκδήλωση για την έναρξη της λειτουργίας του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου. (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο