Τις ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για τη στήριξη στο έργο των προσκόπων εκφράζει το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη ευχαριστεί το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου, για το γεγονός ότι ο Δήμος βρίσκεται στο πλευρό τους και είναι αρωγός στο έργο των Προσκόπων, σε επιστολή του με την ευκαιρία της παραχώρησης του πλέον κατάλληλου χώρου, την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη διοργάνωση σημαντικού εκπαιδευτικού εργαστηρίου τους.


Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
  Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από αίτημα των Προσκόπων για τη διοργάνωση εκπαιδευτικού εργαστηρίου με θέμα: «Η τεχνική της παρουσίασης». Η αρτιότητα και η ηχητική υποδομή του συγκεκριμένου χώρου βοήθησαν τα μέγιστα στη βιωματική εκπαίδευση 29 Ανιχνευτών- παιδιών ηλικίας Λυκείου- επάνω σε ένα αντικείμενο που έχει άμεση εφαρμογή στο Προσκοπικό πρόγραμμα και σχεδόν σίγουρα θα φανεί χρήσιμο, ως γνώση στη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Εκτιμώντας το γεγονός ότι ο Δήμος Αμαρουσίου στέκεται πάντοτε αρωγός στο έργο των Προσκόπων, που πρωταρχικό στόχο έχει τη διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς, δηλώνουμε ευτυχείς που σας έχουμε στο πλευρό μας. 


Με εκτίμηση
Μιχάλης Κατωπόδης
Αρχηγός 1ου Συστήματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο