Τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την άμεση ικανοποίηση αιτήματός τους εξέφρασαν μαθητές, Διεύθυνση και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑ.Λ Αναβρύτων

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπα από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με την αντιπροσωπεία του ΕΠΑ.Λ Αναβρύτων.


 


Επίσκεψη στο Δημαρχείο για να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την άμεση ανταπόκριση στην ικανοποίηση αιτήματός τους σημαντικού για την ασφάλεια και τη λειτουργία τους μέσα στο σχολικό τους περιβάλλον, πραγματοποίησαν μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Αναβρύτων.


Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου Μαρία Διαμαντίδου, και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Αθηνά Τσατσάκη, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ευχαριστήσουν από κοντά τον κ. Πατούλη, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα αντικατάστασης της στέγης του σχολικού κτιρίου που εκπρόσωποι του 15μελούς Συμβουλίου του ΕΠΑ.Λ του είχαν θέσει υπόψη σε συνάντησή τους μαζί του πριν από περίπου έναν μήνα.


Επίσης, γενικότερα ευχαρίστησαν για την πολύ καλή διάθεση συνεργασίας από μέρους της Δημοτικής Αρχής και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και εξέφρασαν την επιθυμία αυτή να συνεχιστεί.


Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, από την πλευρά του, ανέφερε ότι θα εξακολουθήσει σταθερά να βρίσκεται στο πλευρό των νέων και των μαθητών της πόλης, ενημερώνοντάς τους, επίσης, για τις εργασίες συντήρησης που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν στο σχολείο τους με στόχο να βελτιωθεί περαιτέρω το περιβάλλον μέσα στο οποίο καθημερινά περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους.


  


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο