Τις ευχαριστίες των κατοίκων της οδού Παπαδημητρίου στο Ψαλίδι για την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων δέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στους κατοίκους της οδού Παπαδημητρίου στο Ψαλίδι.


Τις ευχαριστίες τους για την επίλυση ενός χρονίζοντος ζητήματος δέχτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, από τους κατοίκους της οδού Παπαδημητρίου (πρώην οδός Νέστορος) στη γειτονιά του Ψαλιδίου καθώς έπειτα από προσπάθειες του ιδίου και ενέργειες των αρμόδιων τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια, και με την αποπεράτωση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό δόθηκε οριστική λύση στο πρόβλημα των κατοίκων.


Με την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και σύνδεσης των κατοικιών με τα δίκτυο της οδού, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έπειτα από παράκληση των κατοίκων, βρέθηκε κοντά τους για να δεχτεί τις ευχαριστίες τους καθώς έπειτα από χρόνια ομηρίας δόθηκε λύση στο πρόβλημά τους.


Με την ευκαιρία της επικοινωνίας του με τους κατοίκους της οδού, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ανέφερε ότι στόχος της Διοίκησης του Δήμου είναι να προχωρήσει στην ολοκλήρωση των έργων υποδομών επί της οδού με την ασφαλτόστρωσής της εντάσσοντάς την σε μία από τις επόμενες εργολαβίες οδοποιίας του Δήμου.


Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η υπεύθυνη του έργου από μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελίνα Μπαϊρακτάρη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο