Τις εργασίες για την εγκατάσταση της δεύτερης πεζογέφυρας επί της οδού Αναβρύτων επίβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης επιβλέπει τις εργασίες θεμελίωσης και τοποθέτησης των βάσεων για την εγκατάσταση της δεύτερης πεζογέφυρας.
|download file .jpg 145Kb|


Στιγμιότυπο από το σημείο εγκατάστασης της δεύτερης πεζογέφυρας στο Μαρούσι, στη συμβολή της Λ. Κηφισίας με την οδό Αναβρύτων.
|download file .jpg 179Kb|


Τις εργασίες θεμελίωσης και τοποθέτησης των βάσεων για την εγκατάσταση της πεζογέφυρας στη συμβολή της Λ. Κηφισίας με την οδό Αναβρύτων επίβλεψη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με επιτόπια επίσκεψή του, συνοδευόμενος από τον πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και υπεύθυνο για το θέμα των πεζογεφυρών Επ. Γαρδέλη.

Η πεζογέφυρα αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά που θα εγκατασταθεί στο Μαρούσι και αποτελεί σημαντικό έργο, καθώς θα διευκολύνει την πρόσβαση και την εύκολη μετακίνηση των κατοίκων της περιοχής Αναβρύτων και του Ανατολικού Αμαρουσίου προς το εμπορικό κέντρο της πόλης. Η πεζογέφυρα θα κοστίσει 900.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Πατούλης μετά την ολοκλήρωση επίβλεψης του έργου υπογράμμισε ότι «το έργο θα είχε ολοκληρωθεί εάν δεν είχαν υπάρξει δικαστικές προσφυγές ελαχίστων κατοίκων. Κάποιοι προκρίνουν το προσωπικό τους συμφέρον από το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου. Στη Λ. Κηφισίας έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες νέα παιδιά. Με την τοποθέτηση των δύο πεζογεφυρών και την κατασκευή των άλλων δύο, τη χρηματοδότηση των οποίων διεκδικούμε από την κεντρική εξουσία, οι πολίτες θα μετακινούνται με ασφάλεια στην πόλη. Ενωμένοι συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την αναγέννηση της πόλης μας».

Η Δημοτική Αρχή διεκδικεί από την κεντρική εξουσία τη χρηματοδότηση για την κατασκευή δύο ακόμη πεζογεφυρών.  Μία στο ύψος της συμβολής της Κηφισίας με την Αγ. Κωνσταντίνου και μία δεύτερη στο ύψος της αρχής του δάσους Συγγρού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο