Τις επιταγές με το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε η «Αγκαλιά Αγάπης» παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε δύο φορείς μέριμνας ευπαθών κοινωνικά ομάδων

Print Friendly, PDF & EmailΤα συγχαρητήρια του για αυτή την πρωτοβουλία ανθρωπιάς έδωσε στα μέλη της «Αγκαλιάς Αγάπης» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση.
|download file .jpg 86Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παραδίδει την επιταγή με το ποσό των 1.500 ευρώ στην πρόεδρο του συλλόγου «Μέριμνα Γήρατος» Ελένη Φιλιππάτου.
|download file .jog 73Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παραδίδει την επιταγή με το ποσό των 1.500 ευρώ στην εκπρόσωπο του εργαστηρίου για άτομα με ειδικές ανάγκες «Μαργαρίτα» Ελένη Φιλίππου.
|download file .jpg 55Kb|


Οι εκπρόσωποι των φορέων, ανάμεσα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, και τα τρία εκ των τεσσάρων μελών της «Αγκαλιάς Αγάπης»-απόντος του ασθενούς Σωτήρη Βοριά. Από αριστερά Ρένα Πρέσα, Παναγιώτη Πασαδέλη και Μαρίνα Γεωργίου.
|download file .jpg 75Kb|


Στη διάρκεια μίας ζεστής τελετής, παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στο εργαστήρι για άτομα με ειδικές ανάγκες «Μαργαρίτα» και στο σύλλογο «Μέριμνα Γήρατος», τις επιταγές με το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε η ομάδα «Αγκαλιά Αγάπης» από το bazaar που διοργάνωσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου στη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, παρόντων μαθητών του εργαστηρίου ειδικής αγωγής «Μαργαρίτα» αλλά και μελών του συλλόγου «Μέριμνα Γήρατος», o Δήμαρχος Αμαρουσίου παρέδωσε τις δύο επιταγές, έκαστη των 1.500 ευρώ, στους εκπροσώπους των δύο φορέων. Για λογαριασμό της «Μέριμνας Γήρατος», την επιταγή παρέλαβε η πρόεδρος του ιδρύματος Ελένη Φιλιππάτου, και αντίστοιχα, για τη «Μαργαρίτα» οι εκπρόσωποί του εργαστηρίου Ελένη Φιλίππου, και Γεωργία Κουρή.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Πατούλης συνεχάρη την «Αγκαλιά Αγάπης» για την πρωτοβουλία της αυτή, επισημαίνοντας ότι «είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό όταν οι νέοι άνθρωποι συμμετέχουν σε τέτοιου είδους ενέργειες για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. «Ως Δημοτική Αρχή επιβραβεύουμε πρωτοβουλίες σαν και αυτή και σε ανάλογες προσπάθειες πάλι θα μας βρουν σύμμαχό τους» ανέφερε.

Οι εκπρόσωποι των φορέων από την πλευρά τους ευχαρίστησαν θερμά τη Δημοτική Αρχή και την «Αγκαλιά Αγάπης» για τη δωρεά, αλλά και για την σε κάθε περίσταση, πολύτιμη και έμπρακτη υποστήριξη.

Η Μαρίνα Γεωργίου, μιλώντας εκ μέρους των τεσσάρων που απαρτίζουν την «Αγκαλιά Αγάπης», ανέφερε ότι: «η σκέψη και ο στόχος ήταν με αυτή την κίνηση να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία. Δίνουμε αυτό το ποσό μέσα από την καρδιά μας και στόχος μας είναι στο μέλλον να μπορέσουμε να το επαναλάβουμε». Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την υποστήριξη όπως και όλους όσους συνεισέφεραν για αυτόν τον σκοπό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση των 16 τυχερών λαχνών που κερδίζουν τα δώρα της χριστουγεννιάτικης λαχειοφόρου αγοράς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο