Τις επιδείξεις ρυθμικής και μπαλέτου των τμημάτων Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου χειροκρότησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συγχαίρει τα παιδιά και επαινεί τους δασκάλους, με παρόντες επί σκηνής τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Νικόλαο Πέππα, τις δασκάλες ρυθμικής και μπαλέτου Ζέφη Μπαρτζώκα, Δήμητρα Αντωνάκη και Κωνσταντίνα Γερογιάννη, και το Διευθυντή της Σχολής Ρυθμικής και Μπαλέτου του ΚΤΠ Ντανιέλ Λομμέλ.
|download file .jpg 116 Kb|


|download file .jpg 114 Kb|

Οι μικρές μπαλαρίνες ενθουσίασαν με τις φιγούρες τους το κοινό, μαζί και το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, και το Διευθυντή της Σχολής Ρυθμικής και Μπαλέτου του ΚΤΠ Ντανιέλ Λομμέλ, που τις παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


|download file .jpg 108 Kb|


Περισσότερα από 170 παιδιά συμμετείχαν στις επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής και μπαλέτου των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου παρουσιάζοντας ενώπιον του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, και πλήθους κόσμου, στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» τις προσπάθειες αλλά και την πρόοδό τους στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

Ακολουθώντας τις οδηγίες των δασκάλων τους, Ζέφης Μπαρτζώκα, που είχε και το συντονισμό της χορευτικής παράστασης, Δήμητρας Αντωνάκη και Κωνσταντίνας Γερογιάννη, μπαλαρίνες ηλικίας από τεσσάρων έως 18 ετών, φορώντας εντυπωσιακά κουστούμια, χόρεψαν στο ημίφως με τη συνοδεία διάσημων έργων κλασικής αλλά και σύγχρονης μουσικής, και προσέφεραν στο κοινό ένα εντυπωσιακό θέμα κερδίζοντας το ενθουσιώδες χειροκρότημά του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, και το Διευθυντή της Σχολής Ρυθμικής και Μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, χορογράφο Ντανιέλ Λομμέλ, παραβρέθηκε στην εκδήλωση, και με αυτή την ευκαιρία εξήρε το έργο των δασκάλων και συνεχάρη τα παιδιά για τις προσπάθειές τους και το απολαυστικό θέαμα που τους χάρισαν.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας αλλά και σε σας τους γονείς που εμπιστεύεστε τη διδασκαλία τους στα χέρια των έμπειρων δασκάλων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου. Η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού μας τιμά, για αυτό και εμείς ως Διοίκηση του Δήμου σας την ανταποδίδουμε με την υπόσχεση ότι θα διαχειριστούμε με τέτοιο τρόπο τις δυσχέρειες που δημιουργεί η οικονομική κρίση ώστε ο πολιτισμός να συνεχίσει να ανθεί στην πόλη μας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο