Τις ενέργειες του Δήμου για τη στήριξη των παιδιών με νοητική υστέρηση παρουσίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην κοπή της πίτας του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία»

Print Friendly, PDF & Email

Με τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, έκοψε το Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ Δήμου Αμαρουσίου «Αμαρυσία Εστία» την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στη δεδομένη από μέρους του Δήμου ευαισθησία προς τα παιδιά με νοητική υστέρηση σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι χρέος μας να προσφέρουμε στα παιδιά αυτά συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης και ευκαιρίες για δημιουργική απασχόληση. Προς αυτή την κατεύθυνση εντάσσεται και ο προσωρινός χώρος που εξασφαλίσαμε για την ψυχαγωγία τους μέχρι να τελεσφορήσει η τελική λύση της διάθεσης χώρου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα. Σε συνεργασία με το Σικιαρίδειο και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέσουμε στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου μας τη δυνατότητα να απασχολούνται δημιουργικά σε ένα περιβάλλον που να πληροί τις προϋποθέσεις ασφάλειας και της ειδικής φροντίδας που χρειάζονται».

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Ελένη Λέκκα, παρουσίασε με λεπτομέρεια τα στάδια της διαδικασίας μέχρι την τελική παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου, ενώ με τη σειρά της επιβεβαίωσε το σταθερό ενδιαφέρον του Δημάρχου και της Διοίκησης του Δήμου για τα παιδιά με νοητική υστέρηση.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, η Αντιπρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Βλάχου Σταματάκη, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής και Πέτρος Κούκουζας.

 

Σχετικά αρχείαΤις ενέργειες του Δήμου για τη στήριξη των παιδιών με νοητική υστέρηση παρουσίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην κοπή της πίτας του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία»_1


Τις ενέργειες του Δήμου για τη στήριξη των παιδιών με νοητική υστέρηση παρουσίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην κοπή της πίτας του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία»_2


Τις ενέργειες του Δήμου για τη στήριξη των παιδιών με νοητική υστέρηση παρουσίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην κοπή της πίτας του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία»_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο