Τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης «Κάτω Σωρός – Τύμβος Μαρμαράδικα» συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Σύλλογο «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα»

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με το Σύλλογο «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα»  είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, παρουσία των Αντιδημάρχων Δημήτρη Καρλαύτη, Ευθύμιου Τσίγκα, Γεώργιου Ζήκου, Ρένας Χαλιώτη , της  αρχιτέκτονος μηχανικού,  προϊσταμένης Δ/σης Υπηρεσίας Δόμησης  Πηνελόπης Καβάγια  και της προϊσταμένης τμήματος υλοποίησης σχεδίου πόλης, επιβλέπουσα της πράξης εφαρμογής Θεοδώρας Καραμπαμπά. 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση επί των διαδικασιών ολοκλήρωσης  της πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης «Κάτω Σωρός – Τύμβος Μαρμαράδικα». Η πρώτη και η δεύτερη ανάρτηση έχουν ολοκληρωθεί και στην παρούσα φάση εξετάζονται οι ενστάσεις επί της δεύτερης ανάρτησης.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τη βούληση τη Δημοτικής Αρχής να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής στο συντομότερο δυνατό χρόνο,  έτσι ώστε  να δοθεί η δυνατότητα στους  Μαρουσιώτες να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους και να αναβαθμισθεί η περιοχή με έργα υποδομών.«Κοινή επιδίωξή μας είναι να ολοκληρωθούν σύντομα οι διαδικασίες και αυτό  θα ζητήσω με προσωπική παρέμβασή μου  από τους καθ΄  ύλην αρμόδιους, ώστε να κλείσει αυτή η εκκρεμότητα που ταλανίζει επί δεκαετίες τους κατοίκους της περιοχής» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Σημειώνεται ότι μετά από πρωτοβουλίες, επίμονη προσπάθεια και προσωπικές επαφές  του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη με την ηγεσία  του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής η περιοχή που παρέμενε σε εκκρεμότητα τουλάχιστον επί 18 χρόνια  εντάχθηκε στο σχέδιο.       

Εκ μέρους του Συλλόγου συμμετείχαν η Πρόεδρος Ελίζα Τρύφωνος και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

 

Σχετικά αρχεία



Τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης «Κάτω Σωρός – Τύμβος Μαρμαράδικα» συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Σύλλογο «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα»

Μετάβαση στο περιεχόμενο