Τις δεξιότητες τους στο τζούντο παρουσίασαν οι νεαροί αθλητές του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου στους καταληκτικούς αγώνες της φετινής χρονιάς

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπα από τη διάρκεια των επιδείξεων των μικρών αθλητών τζούντο.
Από την απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής στους διαγωνιζόμενους από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ν. Πέππα.


Αναμνηστική φωτογραφία των αθλητών με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ν. Πέππα, τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, κριτή Ν. Χεκήμογλου, και τον προπονητή των παιδιών Α. Γεωργακίλα.


 


Στο άθλημα του τζούντο για την απόκτηση ζώνης διαγωνίστηκαν περισσότερα από 70 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου που συμμετείχαν στα προγράμματα τζούντο του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο των επιδείξεων που διοργανώθηκαν με τη λήξη της φετινής αθλητικής χρονιάς. Τα παιδιά για τις προσπάθειές τους συνεχάρη εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας.


Κατά την έναρξη των επιδείξεων, ο Αντιδήμαρχος κ. Πέππας, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους γονείς και συγγενείς των παιδιών και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου και που ενθαρρύνουν τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό.


Οι μικροί αθλητές διαγωνίστηκαν ενώπιον του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και υπεύθυνου απονομής ζωνών Νοτίου Ελλάδας Νίκου Χεκήμογλου, που έκρινε τις ικανότητές τους κα τους παρέδωσε τις αντίστοιχες ζώνες. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έλαβαν, επίσης, βεβαιώσεις συμμετοχής.


Οι αγώνες διεξήχθησαν με τη συμμετοχή και του προπονητή των παιδιών ʼρη Γεωργακίλα.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο