Τις δεξιότητές τους στο TAE KWON DO παρουσίασαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από τις επιδείξεις στο άθλημα του TAE KWON DO, παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου, μελών του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας με τη δασκάλα του TAE KWON DO Εύη Τραμπάκουλα, αθλητές και αθλήτριες της.   


 


Περισσότερα από πενήντα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, μέλη του Αθλητικού Τμήματος εξετάστηκαν από κριτική επιτροπή στο άθλημα του TAE KWON DO για την απόκτηση ζώνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου».


Τις επιδείξεις στο άθλημα παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίουκος Νικόλαος Πέππας, ο οποίος μεταφέροντας το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ευχαρίστησε τους γονείς των νέων αθλητών για την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος. Συνεχάρη επίσης τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και τις  εξαιρετικές επιδόσεις τους στο άθλημα της αρεσκείας τους, ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους.


Τις δεξιότητες των παιδιών και την κατάταξή τους αξιολόγησαν η κριτής κα Γωγώ Αγγελάκη και η δασκάλα του TAE KWON DO κα Εύη Τραμπάκουλα.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο