Τις δεξιότητές τους για την απόκτηση ζώνης Τζούντο παρουσίασαν οι αθλητές και οι αθλήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στο άθλημα του Τζούντο για την απόκτηση ζώνης διαγωνίσθηκαν περισσότερα από 60 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, που συμμετέχουν στα αντίστοιχα προγράμματα του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων με τη λήξη της φετινής χρονιάς.           

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού  κα Ρένα Χαλιώτη ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στους νέους αθλητές του Τζούντο και ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Τζούντο, που προπόνησε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ο γυμναστής κ. Άρης Γεωργακίλας, διαγωνίστηκαν ενώπιον του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο που έκρινε τις ικανότητές τους και τους παρέδωσε τις ζώνες. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έλαβαν επίσης βεβαιώσεις συμμετοχής. 

 

Σχετικά αρχείαΣτο άθλημα του Τζούντο για την απόκτηση ζώνης διαγωνίσθηκαν περισσότερα από 60 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου_1


Στο άθλημα του Τζούντο για την απόκτηση ζώνης διαγωνίσθηκαν περισσότερα από 60 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου_2


Στο άθλημα του Τζούντο για την απόκτηση ζώνης διαγωνίσθηκαν περισσότερα από 60 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο