Την υπέροχη συναυλία πιάνου των μικρών μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ενθουσίασε το κοινό, η συναυλία των μικρών μαθητών των προκαταρτικών τμημάτων  του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, που κατέκλυσε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  για να παρακολουθήσει τη μουσική παράσταση και την πρόοδο των νέων πιανιστών, με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης ενός ακόμη κύκλου σπουδών. 

Κοντά στους 40 μαθητές, τους γονείς και φίλους τους βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη το επιτελείο του Δημοτικού Ωδείου για τη συνεχή προσπάθεια του, που έχει αναδείξει πλέον το Δημοτικό Ωδείο ως θεσμό στην πόλη μας. Όπως υπογράμμισε, το Μαρούσι δεν θα πάψει να παράγει πολιτισμό και να βρίσκεται στην κορυφή, παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, που πλήττουν και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.          

Οι νέοι πιανίστες ερμήνευσαν κλασικούς συνθέτες και μελωδίες σύμφωνα με το επίπεδο σπουδών τους, υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών και τη γενική επιμέλεια της Διευθύντριας του Ωδείου Φωτεινής Κοσκόρου Παλαμίδη.

Οι παριστάμενοι ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα χειροκρότησαν τα παιδιά και ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Αμαρουσίου και τους συντελεστές του Δημοτικού Ωδείου για την σπουδαία προσπάθειά τους.

Στη μουσική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρλαύτης, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής, εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού Νικόλαος Πέππας και η μουσική σύμβουλος του Δημοτικού Ωδείου Ελένη Χοζού.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την συναυλία πιάνου των μικρών μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο