Την ταινία «Να παίζεις και να αγωνίζεσαι» παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με τους μικρούς και μεγάλους θεατές των Κυριακάτικων Κινηματογραφικών Πρωινών του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του λίγο πριν την έναρξη της προβολής της ταινίας «Να παίζεις και να αγωνίζεσαι» στο πλαίσιο των Κυριακάτικων κινηματογραφικών πρωινών του Δήμου.


Πλήθος παιδιών με τους γονείς τους αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας θεατές παραβρέθηκαν και σε αυτήν, τη δεύτερη προβολή των Κυριακάτικων κινηματογραφικών πρωινών του Δήμου Αμαρουσίου.


 


Παρουσία πλήθους θεατών, παιδιών αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη προβολή του κύκλου των νεανικών ταινιών που παρουσιάζει ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Κυριακάτικα Κινηματογραφικά Πρωινά». Την ταινία από τη μακρινή Βενεζουέλα με τίτλο: «Να παίζεις και να αγωνίζεσαι» παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε κοντά στους θεατές στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής (ΤΟΛ).


Καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, τους ευχαρίστησε που στηρίζουν τις πρωτοβουλίες του Δήμου, «πρωτοβουλίες που με οδηγό την κινηματογραφική δημιουργία έχουν ως στόχο να μεταφέρουν διδάγματα και αξίες στους νέους μας» όπως ανέφερε προσθέτοντας: «Από τις αρχές Μαρτίου και για δύο μήνες μοιραζόμαστε σε αυτόν τον πολύ φιλόξενο χώρο ποιοτικές στιγμές κινηματογράφου, ταινίες με πρωταγωνιστές νέους που προβάλλουν τους νεανικούς προβληματισμούς και έχουν διακριθεί σε διεθνή φεστιβάλ. Τις παραγωγές αυτές έχουμε την τύχη να μπορούμε να απολαύσουμε στην πόλη μας χάρη στη συνεργασία που εξασφαλίσαμε με την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης αλλά και με τις Πρεσβείες στην Ελλάδα των χωρών προέλευσης των ταινιών».


Την ταινία «Να παίζεις και να αγωνίζεσαι», μία καταπληκτική ιστορία που εκτυλίσσεται στη Βενεζουέλα με πρωταγωνιστές 11 μη προνομιούχα παιδιά που έδιναν τον δικό τους «μουσικό» αγώνα ζωής, παρακολούθησαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, και η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης Έλλη Μήτση.


Τον κύκλο των Κυριακάτικων κινηματογραφικών πρωινών του Δήμου Αμαρουσίου υλοποιεί το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου με την υποστήριξη των Πρεσβειών της Ισπανίας, της Τσεχικής Δημοκρατίας, της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας και της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης.


Τα κινηματογραφικά πρωινά θα συνεχιστούν την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στον ίδιο χώρο (Λεωφ. Κηφισίας 207, Μαρούσι) με ώρα έναρξης τις 12 μ.μ. με την ταινία «Μαύρο Ψωμί», μία πολυβραβευμένη ιστορία που εκτυλίσσεται μετά τον ισπανικό εμφύλιο.


Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα προβολών.


Η είσοδος για μικρούς και μεγάλους είναι ελεύθερη.


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο