Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

 Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης, προσκεκλημένος από την το Δ.Σ. του Συλλόγου, την πρώτη Κυριακή του Νέου Έτους.

Στο χαιρετισμό του προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» και  «Καλή Χρονιά» σε όλους με Υγεία, Πρόοδο, Κοινωνική Ευαισθησία και Κάθε Επιτυχία στο έργο του Δ.Σ.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη εκ μέρους του Συλλόγου ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την παρουσία του στην εορταστική εκδήλωση, καθώς  και για την αμέριστη υποστήριξη του στην προσπάθεια του Συλλόγου, εκφράζοντας την επιθυμία να συνεχιστεί  η καλή συνεργασία με τη Διοίκηση του Δήμου προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρης Καρλαύτης και η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα.

 

Σχετικά αρχείαΤην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο