Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Το 2019 ας είναι η χρονιά της εκκίνησης για να κάνουμε βήματα μόνο μπροστά, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Οι κατακτήσεις της Διοίκησής μας ας γίνουν η δύναμη στα χέρια των διαδόχων μας ώστε το Μαρούσι να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι προόδου, δημιουργίας και ανάπτυξης»

Με την ευχή το 2019 να γίνει μία νέα αρχή για τα παιδιά μας και το μέλλον της πατρίδας μας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Δημαρχείο, παρόντων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και πλήθους πολιτών. Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρόντες ήταν, επίσης, μέλη του Ιερού Κλήρου, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, φορέων και συλλόγων της πόλης.

Μετά τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη για μία ευλογημένη χρονιά, με υγεία και ομόνοια για όλους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, κάνοντας αναφορά σε έναν αυτοδιοικητικό 12ετή κύκλο της διοίκησης του συνδυασμού του στον Δήμο Αμαρουσίου, που ολοκληρώνεται το 2019, σημείωσε: «Χάρη στις προσπάθειες και στους κόπους ετών, το 2019 θα παραδώσουμε στην επόμενη διοίκηση μία πόλη που πλέον πατά σε υγιείς βάσεις, μία πόλη με δυναμική και ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Μία πόλη σύγχρονη, με ανθρώπινο πρόσωπο όπως αρμόζει σε όλους τους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες. Ευχή μας είναι οι κατακτήσεις αυτές να γίνουν η δύναμη στα χέρια των διαδόχων μας ώστε το Μαρούσι να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι προόδου, δημιουργίας και ανάπτυξης».

Κλείνοντας ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε το 2019 να είναι μία χρονιά προόδου με στόχο ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο «αύριο» για τον τόπο μας και τις επόμενες γενεές.

«Το 2019 ας είναι μία χρονιά δημιουργίας με υγεία, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και ευημερία για όλους. Ας είναι για την Αττική ένα έτος αλλαγής και δημιουργικής ανατροπής για μία καλύτερη ζωή για όλους».

Ακολούθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων που έκοψαν το δικό τους κομμάτι βασιλόπιτας απευθύνοντας τις προσωπικές τους ευχές.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Μαρούσι


Στιγμιότυπο 2 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Μαρούσι


Στιγμιότυπο 3 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Μαρούσι


Στιγμιότυπο 4 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Μαρούσι


Στιγμιότυπο 5 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Μαρούσι


Στιγμιότυπο 6 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Μαρούσι


Στιγμιότυπο 7 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Μαρούσι


Στιγμιότυπο 8 από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Μαρούσι

Μετάβαση στο περιεχόμενο